Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortaleza.EC Lendas do FUT
433 Tactiek Tik tak
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
45.7 gemiddelde waardering 46.7
goed Schieten solide
redelijk Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Barros neemt vlug de vrije trap. Borja rent richting de bal. Drvendžija verovert de bal door een tackle van achteren. Drvendžija haalt uit met een fantastische trap. Kuypers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortaleza.EC - Lendas do FUT 0:1

10e minuut.
Pagodinho geeft een hoge lob. Král kopt de bal weg. Dachev kan de bal niet met de borst controleren. Dujela is nu in balbezit. Dujela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Sherwood passt de bal in één keer door. Boyes geeft een hoge lob. Haspolatkan rent richting de bal. Haspolatkan haalt uit met een fantastische trap. Tłokiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fortaleza.EC - Lendas do FUT 1:1

31e minuut.
Sherwood passt de bal met de wreef. Odesser rent richting de bal. Odesser passt de bal met de wreef. Dujela bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujela haalt uit met een fantastische trap. Kuypers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chalmoukis zal de hoekschop nemen. Dujela krijgt zijn hoofd ertegen. Kuypers bokst de bal weg. Drvendžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Drvendžija haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortaleza.EC - Lendas do FUT 1:2

34e minuut.
Przybyło bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatkan onderschept slim de pass. Haspolatkan passt de bal zonder na te denken. Gaddato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaddato draait met de bal, schiet en ... Tłokiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortaleza.EC 57%, Lendas do FUT 43%.
Fortaleza.EC - Lendas do FUT 1:2

51e minuut.
Borja geeft een hoge lob. Haspolatkan rent richting de bal. Met opzet legt Przybyło zijn tegenspeler op de grond. Przybyło krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Barros rent richting de bal. Barros geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pagodinho met een snelle inworp. Boyes geeft een hoge lob. Tłokiński bokst de bal weg.

68e minuut.
Beilinson controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gruia komt het veld opgelopen. Gusmão komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Chalmoukis onderschept slim de pass. Chalmoukis geeft de bal voor. Gruia rent richting de bal. Gruia draait met de bal, schiet en ... Kuypers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortaleza.EC - Lendas do FUT 1:3

72e minuut.
Buitenspel voor Haspolatkan. Goede buitenspelval van de verdediging. Melo komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Remela rent richting de bal. Remela geeft een hoge lob. Dujela bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujela draait met de bal, schiet en ... Kuypers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortaleza.EC - Lendas do FUT 1:4

76e minuut.
Bocaletti geeft een lange en hoge pass. Král bereikt de bal nog maar net als eerste. Král probeert naar een medespeler te passen. Haspolatkan rent richting de bal. Haspolatkan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Dujela kopt de bal weg. Gruia is nu in balbezit. Ziomek begaat een overtreding. Ziomek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortaleza.EC 57%, Lendas do FUT 43%.
Fortaleza.EC - Lendas do FUT 1:4