Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-19 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.22
  • Stadion: Rio Novo Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Clube atlético Pernambucano Esporte Clube Pinheiros
352 Tactiek luiz
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.5 gemiddelde waardering 43.7
weak Schieten solid
poor Passen good
average Verdedigen solid


1e minuut.
Indares onderschept slim de pass. Indares passt de bal in één keer door. Peláez rent richting de bal. Peláez draait met de bal, schiet en ... Zanato probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rosenberg rent richting de bal. Peláez onderschept slim de pass. Peláez draait met de bal, schiet en ... Zanato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez passt de bal zonder na te denken. Indares bereikt de bal nog maar net als eerste. Indares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Clube atlético Pernambucano - Esporte Clube Pinheiros 0:1

11e minuut.
Daar is Pierzchała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pierzchała geeft de bal voor. Indares probeert naar een medespeler te passen. Peláez heeft problemen om de bal te vangen. Peláez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
de Bakker geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anglada met de inworp. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez schiet op doel. Zanato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Indares rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube atlético Pernambucano - Esporte Clube Pinheiros 0:2

15e minuut.
Anglada geeft een lange en hoge pass. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bakker legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Peláez raakt geblesseerd tijdens het duel. Peláez neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube atlético Pernambucano - Esporte Clube Pinheiros 0:3

23e minuut.
Bierzyński speelt de bal door. Rosenberg rent richting de bal. Indares onderschept slim de pass. Indares schiet op doel. Zanato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube atlético Pernambucano - Esporte Clube Pinheiros 0:4

24e minuut.
de Bakker kopt de bal weg. Pessina rent richting de bal. Bierzyński geeft een lange en hoge pass. Indares bereikt de bal nog maar net als eerste. Indares schiet op doel. Zanato bokst de bal weg.

27e minuut.
Daar is Anglada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anglada probeert naar een medespeler te passen. Peláez is nu in balbezit. Peláez schiet op doel. Zanato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube atlético Pernambucano - Esporte Clube Pinheiros 0:5

29e minuut.
Anglada probeert de bal met de borst te controleren. de Bakker onderschept slim de pass. Peláez verovert de bal door een tackle van achteren. Peláez haalt uit met een fantastische trap. Zanato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube atlético Pernambucano - Esporte Clube Pinheiros 0:6

31e minuut.
Indares raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lourenço komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Peixoto kopt de bal weg. Rosenberg rent richting de bal. Rosenberg met een sublieme pass. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube atlético Pernambucano 74%, Esporte Clube Pinheiros 26%.
Clube atlético Pernambucano - Esporte Clube Pinheiros 0:6

46e minuut.
Rochetti rent richting de bal. Rochetti geeft een lange en hoge pass. Anglada kopt de bal weg. Peláez rent richting de bal. Peláez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Lourenço is nu in balbezit. Bierzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierzyński passt de bal zonder na te denken. Peláez rent richting de bal. Peláez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Bierzyński geeft een lange en hoge pass. Lourenço kopt de bal weg. Peláez is nu in balbezit. Peláez schiet op doel. Zanato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube atlético Pernambucano - Esporte Clube Pinheiros 0:7

58e minuut.
Peláez draait met de bal, schiet en ... Rosenberg probeert de bal aan de voet te houden. Lourenço bereikt de bal nog maar net als eerste. Lourenço draait met de bal, schiet en ... Zanato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube atlético Pernambucano - Esporte Clube Pinheiros 0:8

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Lourenço de bal onder controle te krijgen. Rochetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochetti passt de bal met de wreef. Peláez is nu in balbezit. Peláez draait met de bal, schiet en ... Zanato bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Anglada speelt de bal door. Peláez is nu in balbezit. Bierzyński rent richting de bal. Bierzyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube atlético Pernambucano - Esporte Clube Pinheiros 0:9

69e minuut.
Hunsoy met een snelle inworp. Lourenço bereikt de bal nog maar net als eerste. Lourenço passt de bal zonder na te denken. Peláez rent richting de bal. Peláez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Dykman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Hunsoy geeft een hoge lob. Peláez rent richting de bal. Peláez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Clube atlético Pernambucano - Esporte Clube Pinheiros 0:10

83e minuut.
Hunsoy onderschept slim de pass. Hunsoy geeft een hoge lob. Daar is Rosenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peláez rent richting de bal. Peláez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pessina bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorąży verovert de bal door een tackle van achteren. Chorąży probeert naar een medespeler te passen. Lourenço is nu in balbezit. Lourenço draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube atlético Pernambucano 77%, Esporte Clube Pinheiros 23%.
Clube atlético Pernambucano - Esporte Clube Pinheiros 0:10