Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santa cruz F.C Estrela da Vila
Normal Tactiek TEMPORADA 2023
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 49.5
poor Schieten outstanding
poor Passen good
weak Verdedigen good


3e minuut.
Pitanga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. da Veiga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alfredo Jaconi is nu in balbezit. Alfredo Jaconi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Paulino geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bocão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaidarov geeft een hoge lob. Alfredo Jaconi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Alfredo Jaconi passt de bal zonder na te denken. Alibayiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfredo Jaconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfredo Jaconi draait met de bal, schiet en ... Rizzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa cruz F.C - Estrela da Vila 0:1

9e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Rizzo niet meer kan verder spelen. Marcondes komt het veld opgelopen.

18e minuut.
da Veiga is nu in balbezit. da Veiga geeft een lange en hoge pass. Alibayiv is nu in balbezit. Alibayiv draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pitanga de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa cruz F.C - Estrela da Vila 0:2

21e minuut.
Mamute is nu in balbezit. da Veiga onderschept slim de pass. da Veiga passt de bal zonder na te denken. Alibayiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Alibayiv haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Salles is nu in balbezit. Bocão verovert de bal door een tackle van achteren. Bocão geeft een lange en hoge pass. Alfredo Jaconi krijgt zijn hoofd ertegen. Marcondes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa cruz F.C - Estrela da Vila 0:3

24e minuut.
Rainov is nu in balbezit. Rainov geeft een hoge lob. Alibayiv kopt de bal weg. Alfredo Jaconi rent richting de bal. Alfredo Jaconi schiet op doel. Marcondes bokst de bal weg.

27e minuut.
Alfredo Jaconi rent richting de bal. Alfredo Jaconi schiet op doel. Pitanga probeert de bal aan de voet te houden. Alibayiv is nu in balbezit. Alibayiv draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa cruz F.C - Estrela da Vila 0:4

31e minuut.
Bocão passt de bal in één keer door. Daar is Alfredo Jaconi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alibayiv rent richting de bal. Alfredo Jaconi rent richting de bal. Alfredo Jaconi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa cruz F.C - Estrela da Vila 0:5

33e minuut.
Alibayiv is nu in balbezit. Noronha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alibayiv is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Alibayiv neemt zijn aanloop. Marcondes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa cruz F.C - Estrela da Vila 0:6

34e minuut.
Alfredo Jaconi is nu in balbezit. Alfredo Jaconi probeert naar een medespeler te passen. Alibayiv is nu in balbezit. Alibayiv schiet op doel. Marcondes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa cruz F.C - Estrela da Vila 0:7

42e minuut.
Bocão is nu in balbezit. Bocão geeft een lange en hoge pass. Alibayiv rent richting de bal. Alibayiv schiet op doel. Marcondes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa cruz F.C - Estrela da Vila 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa cruz F.C 70%, Estrela da Vila 30%.
Santa cruz F.C - Estrela da Vila 0:8

53e minuut.
Bocão is nu in balbezit. Bocão geeft de bal voor. Alibayiv kopt de bal weg. Alfredo Jaconi rent richting de bal. Alfredo Jaconi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa cruz F.C - Estrela da Vila 0:9

58e minuut.
Gaidarov speelt de bal door. Alibayiv speelt de bal door. Alfredo Jaconi is nu in balbezit. Alfredo Jaconi draait met de bal, schiet en ... Marcondes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa cruz F.C - Estrela da Vila 0:10

69e minuut.
Alfredo Jaconi rent richting de bal. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfredo Jaconi is nu in balbezit. Alfredo Jaconi haalt uit met een fantastische trap. Pitanga probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marcondes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Alibayiv heeft problemen om de bal te vangen. Alibayiv passt de bal in één keer door. Alfredo Jaconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfredo Jaconi haalt uit met een fantastische trap. Marcondes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Souza geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. da Veiga met een snelle inworp. Alfredo Jaconi is nu in balbezit. Alfredo Jaconi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa cruz F.C - Estrela da Vila 0:11

89e minuut.
Bocão met een sublieme pass. Daar is Alibayiv, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alibayiv passt de bal zonder na te denken. Alfredo Jaconi rent richting de bal. Alfredo Jaconi schiet op doel. Marcondes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Noronha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alibayiv is nu in balbezit. Alibayiv draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa cruz F.C 78%, Estrela da Vila 22%.
Santa cruz F.C - Estrela da Vila 0:11