Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CabaretVoltaire Sunsuna FC
4 - 3 - 3 Full Tactiek taaaaaaa
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 1
56 gemiddelde waardering 60.9
good Schieten very good
solid Passen excellent
excellent Verdedigen very good


9e minuut.
Induráin speelt de bal door. Krizmanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrejcsik begaat een overtreding. Andrejcsik krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Jung speelt de bal door. Michałowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michałowski met een sublieme pass. Ciechański rent richting de bal. Ciechański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - Sunsuna FC 1:0

12e minuut.
Giaccone onderschept slim de pass. Giaccone passt de bal met de wreef. Toffanetti rent richting de bal. Toffanetti haalt uit met een fantastische trap. Dziewicki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Oliva geeft een lange en hoge pass. Krizmanić kopt de bal weg. Daar is Calustro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toffanetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Toffanetti haalt uit met een fantastische trap. Dziewicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Sisinno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisinno geeft een hoge lob. Marciniak kopt de bal weg. Toffanetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Toffanetti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Teli speelt de bal door. Calustro kan de bal niet met de borst controleren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Giaccone zal de hoekschop nemen. Krizmanić krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Facchielli probeert naar een medespeler te passen. Toffanetti kan de bal niet met de borst controleren. Dowbór probeert naar een medespeler te passen. Marciniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Michałowski geeft een hoge lob. Jung kopt de bal weg. Sisinno is nu in balbezit. Ciechański verovert de bal door een tackle van achteren. Ciechański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daar is Induráin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bezinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Induráin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Induráin krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Giaccone passt de bal met de wreef. Facchielli probeert naar een medespeler te passen. Oliva is nu in balbezit. Oliva passt de bal in één keer door. Facchielli geeft een lange en hoge pass. Dziewicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CabaretVoltaire 54%, Sunsuna FC 46%.
CabaretVoltaire - Sunsuna FC 1:0

49e minuut.
Sisinno probeert naar een medespeler te passen. Toffanetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toffanetti raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Toffanetti kan niet meer verder spelen. Abbadelli komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Garzon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Polla komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Giaccone geeft een hoge lob. Daar is Andrejcsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krizmanić probeert naar een medespeler te passen. Abbadelli is nu in balbezit. Abbadelli draait met de bal, schiet en ... Dziewicki bokst de bal weg. Dowbór kan de bal niet met de borst controleren.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Michałowski passt de bal zonder na te denken. Ciechański rent richting de bal. Bezinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezinski haalt uit met een fantastische trap. Lamotte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - Sunsuna FC 2:0

58e minuut.
Jung met een sublieme pass. Bouchet is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Sisinno ... Strafschop! Sisinno is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Bouchet raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bouchet zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Lamotte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Oliva kopt de bal weg. Jung is nu in balbezit. Jung passt de bal in één keer door. Bouchet rent richting de bal. Bouchet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Krizmanić heeft problemen om de bal te vangen. Krizmanić met een sublieme pass. Teli is nu in balbezit. Marciniak onderschept slim de pass. Marciniak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
de la Hera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Momolo komt het veld opgelopen.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bouchet stond buitenspel. Momolo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Teli geeft een lange en hoge pass. Bezinski rent richting de bal. Bezinski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CabaretVoltaire 56%, Sunsuna FC 44%.
CabaretVoltaire - Sunsuna FC 2:0