Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Flora DRAGOCAP
541-3 Tactiek ale
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 52.3
average Schieten very good
weak Passen solid
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Bea onderschept slim de pass. Bea passt de bal zonder na te denken. Hubacher rent richting de bal. Hubacher met een sublieme pass. De Vita geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Hubacher passt de bal in één keer door. Tuğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Calogero rent richting de bal. Tuğlu onderschept slim de pass. Tuğlu haalt uit met een fantastische trap. Suárez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - DRAGOCAP 0:1

8e minuut.
Hjorting heeft problemen om de bal te vangen. Hjorting met een sublieme pass. Hubacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubacher geeft een lange en hoge pass. Tuğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Suárez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Guglielmini geeft een lange en hoge pass. Daar is Bea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bea passt de bal in één keer door. Tuğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Doeltrap. Suárez met een harde bal richting middenveld. De Vita kopt de bal weg. Tuğlu rent richting de bal. Tuğlu draait met de bal, schiet en ... Suárez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stodolny met een sublieme pass. Bihun heeft problemen om de bal te vangen. Hałapacz verovert de bal door een tackle van achteren. Hałapacz geeft de bal voor. Suárez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bortman kopt de bal weg. Daar is Hałapacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bihun schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bihun krijgt een gele kaart.

30e minuut.
De Vita geeft een hoge lob. Tuğlu is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bortman neemt de hoekschop. Tuğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - DRAGOCAP 0:2

34e minuut.
Hubacher is nu in balbezit. Hubacher speelt de bal door. Tuğlu rent richting de bal. Tuğlu draait met de bal, schiet en ... Suárez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - DRAGOCAP 0:3

35e minuut.
Günde probeert de bal met de borst te controleren. Tuğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Günde bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğlu onderschept slim de pass. Tuğlu schiet op doel. Suárez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Hałapacz probeert naar een medespeler te passen. Hjorting rent richting de bal. Hjorting geeft een lange en hoge pass. Tuğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De Vita passt de bal zonder na te denken. Bea is nu in balbezit. Bea geeft de bal voor. Tuğlu heeft problemen om de bal te vangen. Tuğlu haalt uit met een fantastische trap. Suárez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bortman rent richting de bal. Bihun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bortman onderschept slim de pass. Bortman geeft een hoge lob. Tuğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Flora 77%, DRAGOCAP 23%.
Sporting Flora - DRAGOCAP 0:3

60e minuut.
Klungelig pakt Burliga de bal. Tuğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałapacz is nu in balbezit. Hałapacz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Günde de bal onder controle te krijgen. Suárez bokst de bal weg. Günde bereikt de bal nog maar net als eerste. Günde geeft een hoge lob. Paal!

65e minuut.
Jõgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubacher geeft een lange en hoge pass. Stodolny probeert de bal aan de voet te houden. Tuğlu is nu in balbezit. Tuğlu draait met de bal, schiet en ... Suárez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Umaña is nu in balbezit. Umaña geeft de bal voor. Hirsch is nu in balbezit. Hirsch schiet op doel. Wysopal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Hirsch rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - DRAGOCAP 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Flora 61%, DRAGOCAP 39%.
Sporting Flora - DRAGOCAP 1:3