Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ks sosnowy Znicz Pruszków
523 środek Tactiek Uszew
55% Balbezit 45%
25% Spel op eigen helft 75%
38 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 32.8
excellent Schieten adequate
solid Passen average
solid Verdedigen good


3e minuut.
Arditi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arditi probeert naar een medespeler te passen. García Capitán met een sublieme pass. Klungelig pakt Arizala de bal. Arizala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ks sosnowy - Znicz Pruszków 1:0

11e minuut.
Cidon passt de bal in één keer door. Budzyński rent richting de bal. Budzyński speelt de bal door. Arizala rent richting de bal. Arizala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ks sosnowy - Znicz Pruszków 2:0

12e minuut.
Bidžić kopt de bal weg. Hudák rent richting de bal. Hudák passt de bal met de wreef. Arizala is nu in balbezit. Arizala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bidžić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bošnjak komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Hudák passt de bal zonder na te denken. Cidon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cidon passt de bal zonder na te denken. Arizala is nu in balbezit. Arizala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ks sosnowy - Znicz Pruszków 3:0

20e minuut.
Hudák speelt de bal door. García Capitán rent richting de bal. García Capitán passt de bal in één keer door. Arizala rent richting de bal. Arizala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Cechetto met een harde bal richting middenveld. García Capitán probeert naar een medespeler te passen. Budzyński rent richting de bal. Arizala bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizala haalt uit met een fantastische trap. Richards kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Cidon met een snelle inworp. Arizala bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizala speelt de bal door. Budzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Budzyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Doeltrap. Richards trapt de bal weg van het doel. Cidon kopt de bal weg. Arizala rent richting de bal. Arizala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ks sosnowy - Znicz Pruszków 4:0

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cidon met een snelle inworp. Arizala probeert naar een medespeler te passen. Budzyński rent richting de bal. Budzyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
García Capitán passt de bal in één keer door. Arizala bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizala passt de bal in één keer door. Budzyński is nu in balbezit. Budzyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Daar is Budzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cidon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cidon passt de bal in één keer door. Arizala is nu in balbezit. Arizala haalt uit met een fantastische trap. Richards probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Richards probeert naar een medespeler te passen. Hudák kopt de bal weg. Daar is Arizala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arizala draait met de bal, schiet en ... Richards bokst de bal weg.

41e minuut.
Arditi heeft problemen om de bal te vangen. Cidon onderschept slim de pass. Arizala met een sublieme pass. Hudák is nu in balbezit. Hudák draait met de bal, schiet en ... Richards bokst de bal weg. Budzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Budzyński schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Arizala bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizala passt de bal zonder na te denken. Hudák rent richting de bal. Hudák draait met de bal, schiet en ... Gabelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Czene komt het veld opgelopen. Cidon neemt de hoekschop. Budzyński krijgt zijn hoofd ertegen. Richards bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks sosnowy 17%, Znicz Pruszków 83%.
ks sosnowy - Znicz Pruszków 4:0

49e minuut.
Daar is Ngọc Cường, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czene rent richting de bal. Czene passt de bal met de wreef. Budzyński rent richting de bal. Budzyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Cechetto probeert naar een medespeler te passen. Cidon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cidon passt de bal zonder na te denken. Arizala bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizala draait met de bal, schiet en ... Richards kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki geeft een lange en hoge pass. Randa rent richting de bal. Randa draait met de bal, schiet en ... Cechetto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks sosnowy - Znicz Pruszków 4:1

61e minuut.
Figaredo geeft een lange en hoge pass. Rabí bereikt de bal nog maar net als eerste. Cidon onderschept slim de pass. Arizala bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizala schiet op doel. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Hudák passt de bal in één keer door. Arditi probeert naar een medespeler te passen. Randa heeft problemen om de bal te vangen. Rosznowiecki rent richting de bal. Rosznowiecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Hudák schiet op doel. Na een snelle pass probeert Concheta de bal onder controle te krijgen. Hudák geeft een lange en hoge pass. Budzyński is nu in balbezit. Budzyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ks sosnowy - Znicz Pruszków 5:1

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czene zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arditi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudák verovert de bal door een tackle van achteren. Hudák draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Randa verovert de bal door een tackle van achteren. Lokmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Arditi geeft de bal voor. Rosznowiecki rent richting de bal. Lokmacı rent richting de bal. Lokmacı schiet op doel. Cechetto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks sosnowy - Znicz Pruszków 5:2

73e minuut.
Arditi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizala onderschept slim de pass. Arizala met een sublieme pass. Budzyński kan de bal niet met de borst controleren. Budzyński haalt uit met een fantastische trap. Richards verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arizala rent richting de bal. Arizala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Budzyński rent richting de bal. Budzyński passt de bal zonder na te denken. Arizala rent richting de bal. Arizala haalt uit met een fantastische trap. Sacristán probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ks sosnowy - Znicz Pruszków 6:2

76e minuut.
Figaredo verovert de bal door een tackle van achteren. Figaredo met een sublieme pass. Arizala rent richting de bal. Arizala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ks sosnowy - Znicz Pruszków 7:2

83e minuut.
Cidon probeert naar een medespeler te passen. Czene speelt de bal door. Arizala is nu in balbezit. Arizala draait met de bal, schiet en ... Gabelli probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ks sosnowy - Znicz Pruszków 8:2

85e minuut.
Daar is Lokmacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czene bereikt de bal nog maar net als eerste. Czene passt de bal zonder na te denken. Hudák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks sosnowy 33%, Znicz Pruszków 67%.
ks sosnowy - Znicz Pruszków 8:2