Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rzęsiste Szczupaki On My Way Team
Normal Tactiek 433
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
5 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.6 gemiddelde waardering 38.3
weak Schieten solid
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Piątek passt de bal zonder na te denken. Warszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalewski is nu in balbezit. Zalewski geeft een lange en hoge pass. Florescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Górek geeft de bal voor. Bobiński probeert de bal met de borst te controleren. Zalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalewski draait met de bal, schiet en ... Kopistecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kopistecki trapt de bal weg. Vadim rent richting de bal. Vadim passt de bal met de wreef. Zalewski rent richting de bal. Zalewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Vadim speelt de bal door. Florescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Sygnat ... Strafschop! Florescu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Florescu kan niet meer verder spelen. Gajdzis komt het veld opgelopen. Zalewski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzęsiste Szczupaki - On My Way Team 0:1

34e minuut.
Vadim passt de bal met de wreef. Zalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeanne is nu in balbezit. Jeanne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rzęsiste Szczupaki - On My Way Team 0:2

36e minuut.
Daar is Kamiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajdzis is nu in balbezit. Gajdzis passt de bal zonder na te denken. Zalewski is nu in balbezit. Zalewski haalt uit met een fantastische trap. Kopistecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Vadim onderschept slim de pass. Vadim speelt de bal door. Zalewski is nu in balbezit. Zalewski schiet op doel. Kopistecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzęsiste Szczupaki - On My Way Team 0:3

41e minuut.
Jeanne passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zalewski de bal. Bobiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zalewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zalewski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzęsiste Szczupaki 73%, On My Way Team 27%.
Rzęsiste Szczupaki - On My Way Team 0:3

48e minuut.
Abugattás probeert naar een medespeler te passen. Zalewski kopt de bal weg. Daar is Bronkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeanne rent richting de bal. Jeanne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Liturgista geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ułazik met een snelle inworp. Gościewicz is nu in balbezit. Gościewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzęsiste Szczupaki - On My Way Team 1:3

55e minuut.
Dombek heeft problemen om de bal te vangen. Vadim bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadim geeft de bal voor. Zalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Piątek draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Abugattás trapt de bal weg. Jeanne is nu in balbezit. Jeanne schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kopistecki met een harde bal richting middenveld. Vadim kopt de bal weg. Zalewski rent richting de bal. Zalewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kopistecki trapt de bal weg. Vadim kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jeanne de bal onder controle te krijgen. Zalewski is nu in balbezit. Zalewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Jeanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeanne geeft de bal voor. Zalewski rent richting de bal. Zalewski draait met de bal, schiet en ... Kopistecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rzęsiste Szczupaki - On My Way Team 1:4

85e minuut.
Liturgista geeft een lange en hoge pass. Jeanne rent richting de bal. Jeanne passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zalewski de bal. Zalewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Inworp. Dombek met de inworp. Bronkowski rent richting de bal. Jeanne verovert de bal door een tackle van achteren. Jeanne geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Yusifsoy geeft een hoge lob. Jeanne is nu in balbezit. Jeanne passt de bal met de wreef. Zalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rzęsiste Szczupaki - On My Way Team 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzęsiste Szczupaki 69%, On My Way Team 31%.
Rzęsiste Szczupaki - On My Way Team 1:5