Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Łoś Łosiowe Błota Zakapiory Kołatki
TAKTYKA Tactiek bezpieczna ligow
67% Balbezit 33%
15% Spel op eigen helft 85%
49 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 18.3
good Schieten poor
average Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen tragic


1e minuut.
Mederák met een sublieme pass. Klungelig pakt Šalja de bal. Šalja passt de bal in één keer door. Daar is Căliman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căliman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Romanczewski trapt de bal weg van het doel. Mąka kopt de bal weg. Căliman heeft problemen om de bal te vangen. Căliman schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KP Łoś Łosiowe Błota - Zakapiory Kołatki 1:0

5e minuut.
Šalja met een sublieme pass. Krzysztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztyński probeert naar een medespeler te passen. Căliman is nu in balbezit. Căliman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Căliman rent richting de bal. Căliman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Łoś Łosiowe Błota - Zakapiory Kołatki 2:0

9e minuut.
Daar is Krzysztyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzysztyński speelt de bal door. Căliman controleert de bal met de borst. Căliman haalt uit met een fantastische trap. Romanczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Łoś Łosiowe Błota - Zakapiory Kołatki 3:0

10e minuut.
Wach rent richting de bal. Krzysztyński verovert de bal door een tackle van achteren. Krzysztyński passt de bal zonder na te denken. Căliman rent richting de bal. Căliman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Łoś Łosiowe Błota - Zakapiory Kołatki 4:0

12e minuut.
Mąka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krzysztyński met een sublieme pass. Šalja rent richting de bal. Šalja schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Căliman de bal. Căliman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Łoś Łosiowe Błota - Zakapiory Kołatki 5:0

14e minuut.
Krzysztyński heeft problemen om de bal te vangen. Krzysztyński probeert naar een medespeler te passen. Căliman rent richting de bal. Căliman haalt uit met een fantastische trap. Romanczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Łoś Łosiowe Błota - Zakapiory Kołatki 6:0

15e minuut.
Mąka met de inworp. Krzysztyński heeft problemen om de bal te vangen. Krzysztyński speelt de bal door. Šalja heeft problemen om de bal te vangen. Šalja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mąka met een sublieme pass. Šalja heeft problemen om de bal te vangen. Šalja speelt de bal door. Căliman is nu in balbezit. Căliman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Šalja geeft de bal voor. Mederák is nu in balbezit. Mederák passt de bal met de wreef. Căliman bereikt de bal nog maar net als eerste. Căliman schiet op doel. Romanczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Căliman rent richting de bal. Căliman schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Romanczewski trapt de bal weg. Răcaru kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mąka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krzysztyński met een sublieme pass. Romanczewski bokst de bal weg. Căliman rent richting de bal. Căliman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Krzysztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztyński passt de bal met de wreef. Căliman is nu in balbezit. Căliman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gajda met een sublieme pass. Daar is Căliman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzysztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Căliman bereikt de bal nog maar net als eerste. Căliman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Kuraś passt de bal met de wreef. Daar is Šalja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šalja probeert naar een medespeler te passen. Căliman rent richting de bal. Căliman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Łoś Łosiowe Błota - Zakapiory Kołatki 7:0

27e minuut.
Krzysztyński rent richting de bal. Krzysztyński passt de bal met de wreef. Căliman controleert de bal met de borst. Căliman haalt uit met een fantastische trap. Romanczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Mąka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krzysztyński probeert naar een medespeler te passen. Căliman is nu in balbezit. Căliman schiet op doel. Romanczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Łoś Łosiowe Błota - Zakapiory Kołatki 8:0

31e minuut.
Mąka probeert naar een medespeler te passen. Šalja is nu in balbezit. Šalja met een sublieme pass. Căliman rent richting de bal. Căliman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Wigier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigier probeert naar een medespeler te passen. Căliman bereikt de bal nog maar net als eerste. Căliman haalt uit met een fantastische trap. Romanczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Łoś Łosiowe Błota - Zakapiory Kołatki 9:0

37e minuut.
Kuraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraś probeert naar een medespeler te passen. Šalja is nu in balbezit. Šalja schiet op doel. Romanczewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Łoś Łosiowe Błota - Zakapiory Kołatki 10:0

39e minuut.
Mąka speelt de bal door. Gajda is nu in balbezit. Gajda passt de bal met de wreef. Šalja bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalja schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mederák bereikt de bal nog maar net als eerste. Mederák met een sublieme pass. Căliman rent richting de bal. Căliman haalt uit met een fantastische trap. Romanczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mąka kopt de bal weg. Krzysztyński met een sublieme pass. Căliman is nu in balbezit. Căliman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Łoś Łosiowe Błota 12%, Zakapiory Kołatki 88%.
KP Łoś Łosiowe Błota - Zakapiory Kołatki 10:0

46e minuut.
Wigier rent richting de bal. Šalja is nu in balbezit. Šalja speelt de bal door. Căliman rent richting de bal. Căliman draait met de bal, schiet en ... Romanczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Łoś Łosiowe Błota - Zakapiory Kołatki 11:0

49e minuut.
Gajda is nu in balbezit. Šalja rent richting de bal. Šalja met een sublieme pass. Căliman bereikt de bal nog maar net als eerste. Căliman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mąka passt de bal zonder na te denken. Daar is Gajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căliman bereikt de bal nog maar net als eerste. Căliman draait met de bal, schiet en ... Romanczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Łoś Łosiowe Błota - Zakapiory Kołatki 12:0

56e minuut.
Stanlej met een sublieme pass. Šalja heeft problemen om de bal te vangen. Šalja met een sublieme pass. Căliman is nu in balbezit. Căliman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Łoś Łosiowe Błota - Zakapiory Kołatki 13:0

59e minuut.
Mederák is nu in balbezit. Mederák speelt de bal door. Căliman is nu in balbezit. Căliman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Wach probeert de bal aan de voet te houden. Romanczewski probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Mąka met de inworp. Krzysztyński met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Mąka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krzysztyński is nu in balbezit. Căliman is nu in balbezit. Căliman schiet op doel. Romanczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Gajda is nu in balbezit. Gajda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Wigier geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romanczewski met de inworp. Căliman is nu in balbezit. Căliman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Łoś Łosiowe Błota - Zakapiory Kołatki 14:0

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mąka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krzysztyński met een sublieme pass. Căliman bereikt de bal nog maar net als eerste. Căliman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Łoś Łosiowe Błota - Zakapiory Kołatki 15:0

68e minuut.
Šalja probeert naar een medespeler te passen. Gajda heeft problemen om de bal te vangen. Căliman rent richting de bal. Căliman schiet op doel. Romanczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Łoś Łosiowe Błota - Zakapiory Kołatki 16:0

69e minuut.
Krzysztyński rent richting de bal. Krzysztyński passt de bal in één keer door. Căliman bereikt de bal nog maar net als eerste. Căliman draait met de bal, schiet en ... Romanczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Łoś Łosiowe Błota - Zakapiory Kołatki 17:0

71e minuut.
Wigier geeft een hoge lob. Inworp. Wach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Căliman is nu in balbezit. Căliman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krzysztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Mąka rent richting de bal. Mąka probeert naar een medespeler te passen. Căliman rent richting de bal. Căliman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Łoś Łosiowe Błota - Zakapiory Kołatki 18:0

76e minuut.
Mąka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mąka met een sublieme pass. Gajda rent richting de bal. Gajda haalt uit met een fantastische trap. Romanczewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Łoś Łosiowe Błota - Zakapiory Kołatki 19:0

80e minuut.
Mąka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mąka passt de bal in één keer door. Krzysztyński heeft problemen om de bal te vangen. Căliman is nu in balbezit. Căliman schiet op doel. Romanczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Căliman rent richting de bal. Căliman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Wach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mąka onderschept slim de pass. Mąka speelt de bal door. Căliman rent richting de bal. Căliman haalt uit met een fantastische trap. Romanczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Mąka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mąka probeert naar een medespeler te passen. Šalja rent richting de bal. Šalja draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Romanczewski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mąka neemt de hoekschop. Šalja rent richting de bal. Šalja passt de bal met de wreef. Romanczewski bokst de bal weg.

86e minuut.
Šalja met een sublieme pass. Gajda is nu in balbezit. Gajda speelt de bal door. Daar is Căliman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căliman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Łoś Łosiowe Błota - Zakapiory Kołatki 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Łoś Łosiowe Błota 17%, Zakapiory Kołatki 83%.
KP Łoś Łosiowe Błota - Zakapiory Kołatki 20:0