Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Fablok Chrzanów ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ
433 Tactiek 433
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.9 gemiddelde waardering 21.3
solid Schieten weak
poor Passen weak
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Judycki met een harde bal richting middenveld. Tokaj kan de bal niet met de borst controleren. Halczak rent richting de bal. Tokaj onderschept slim de pass. Tokaj geeft de bal voor. Gerwazy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Zeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeman probeert naar een medespeler te passen. Pita bereikt de bal nog maar net als eerste. Pita schiet op doel. Judycki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fablok Chrzanów - ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 1:0

11e minuut.
Przybyś speelt de bal door. Pita rent richting de bal. Pita speelt de bal door. Avella is nu in balbezit. Avella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fablok Chrzanów - ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 2:0

21e minuut.
Halczak met een sublieme pass. Klungelig pakt Zawała de bal. Paltrow speelt de bal door. Pita rent richting de bal. Pita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Paltrow verovert de bal door een tackle van achteren. Paltrow met een sublieme pass. Pita bereikt de bal nog maar net als eerste. Pita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Setcki kopt de bal weg. Zeman rent richting de bal. Zawała bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeman onderschept slim de pass. Zeman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Zuluaga verovert de bal door een tackle van achteren. Zuluaga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kulisz de bal. Pita rent richting de bal. Pita draait met de bal, schiet en ... Judycki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fablok Chrzanów - ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fablok Chrzanów 36%, ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 64%.
FC Fablok Chrzanów - ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 3:0

47e minuut.
Judycki trapt de bal weg. Klungelig pakt Tokaj de bal. Anh Tâm geeft de bal voor. Pita rent richting de bal. Pita draait met de bal, schiet en ... Judycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Marcisz controleert de bal met de borst. Halczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Halczak probeert naar een medespeler te passen. Avella is nu in balbezit. Avella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Paltrow met een sublieme pass. Avella is nu in balbezit. Pilichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Avella onderschept slim de pass. Avella schiet op doel. Judycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Kulisz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poladzadə met de inworp. Zeman heeft problemen om de bal te vangen. Zeman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Anh Tâm speelt de bal door. Avella is nu in balbezit. Avella passt de bal zonder na te denken. Pita is nu in balbezit. Pita draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Avella bereikt de bal nog maar net als eerste. Avella geeft een lange en hoge pass. Daar is Kulisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeman is nu in balbezit. Zeman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Avella geeft een lange en hoge pass. Paltrow rent richting de bal. Paltrow passt de bal in één keer door. Zeman is nu in balbezit. Zeman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Halczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Halczak probeert naar een medespeler te passen. Paltrow probeert naar een medespeler te passen. Zeman rent richting de bal. Zeman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fablok Chrzanów 30%, ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 70%.
FC Fablok Chrzanów - ᛗȺꞦꝞɆŁꞨ ӺȻ 3:0