Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
halfboy Alany KS
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 17
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Pieńkosz onderschept slim de pass. Pieńkosz met een sublieme pass. Grenda is nu in balbezit. Jaroszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaroszewski haalt uit met een fantastische trap. Maciejewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Maciejewski met een harde bal richting middenveld. Pieńkosz kopt de bal weg. Kaniewski rent richting de bal. Jaroszewski onderschept slim de pass. Jaroszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Samson kopt de bal weg. Pieńkosz probeert de bal aan de voet te houden. Szajewski is nu in balbezit. Pieńkosz is nu in balbezit. Pieńkosz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: halfboy 33%, Alany KS 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
halfboy - Alany KS 0:0

64e minuut.
Maciejewski trapt de bal weg van het doel. Tabaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaczyński speelt de bal door. Jaroszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
halfboy - Alany KS 1:0

69e minuut.
Samson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kocisz met de inworp. Włocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Włocki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Szajewski verovert de bal door een tackle van achteren. Szajewski passt de bal met de wreef. Gomułka rent richting de bal. Strzek onderschept slim de pass. Strzek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kurcewicz kopt de bal weg. Grenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkosz onderschept slim de pass. Jaroszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Stachyra speelt de bal door. Pieńkosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
halfboy - Alany KS 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: halfboy 36%, Alany KS 64%.
halfboy - Alany KS 2:0