Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA Sielanka
moja Tactiek 532
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
23 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 23.5
good Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Samino rent richting de bal. Samino passt de bal in één keer door. Dierickx probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zagumny is nu in balbezit. Zagumny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Stadel verovert de bal door een tackle van achteren. Stadel passt de bal in één keer door. Wicherek rent richting de bal. Wicherek haalt uit met een fantastische trap. Komor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - Sielanka 1:0

6e minuut.
Kotucz passt de bal met de wreef. Gazdag bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazdag met een sublieme pass. Stadel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Komor met een harde bal richting middenveld. Gazdag kopt de bal weg. Stadel rent richting de bal. Stadel draait met de bal, schiet en ... Komor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Thăng Long onderschept slim de pass. Thăng Long geeft een hoge lob. Pabina heeft problemen om de bal te vangen. Wicherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicherek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Komor trapt de bal weg. Mielecki kopt de bal weg. Drzewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagumny verovert de bal door een tackle van achteren. Zagumny haalt uit met een fantastische trap. Paal!

16e minuut.
Malczuk passt de bal in één keer door. Stadel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wicherek is nu in balbezit. Wicherek haalt uit met een fantastische trap. Komor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - Sielanka 2:0

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Zagumny de bal onder controle te krijgen. Gazdag onderschept slim de pass. Gazdag passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stadel de bal. Stadel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Zakrzewski rent richting de bal. Thăng Long tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zakrzewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Malczuk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zagumny rent richting de bal. Drzewiński rent richting de bal. Zagumny verovert de bal door een tackle van achteren. Zagumny haalt uit met een fantastische trap. Milev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - Sielanka 2:1

38e minuut.
Stadel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicherek passt de bal met de wreef. Stadel heeft problemen om de bal te vangen. Stadel draait met de bal, schiet en ... Komor bokst de bal weg. Wicherek rent richting de bal. Wicherek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 41%, Sielanka 59%.
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - Sielanka 2:1

47e minuut.
Inworp. Zakrzewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fuzileiro rent richting de bal. Fuzileiro draait met de bal, schiet en ... Milev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - Sielanka 2:2

49e minuut.
Gazdag onderschept slim de pass. Stadel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołczyk rent richting de bal. Stadel onderschept slim de pass. Stadel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klungelig pakt Kotucz de bal. Thăng Long is nu in balbezit. Thăng Long probeert naar een medespeler te passen. Stadel rent richting de bal. Stadel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - Sielanka 3:2

58e minuut.
Zagumny rent richting de bal. Gazdag onderschept slim de pass. Gazdag probeert naar een medespeler te passen. Wicherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicherek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Wołczyk de bal. Gazdag rent richting de bal. Gazdag schiet op doel. Świerad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - Sielanka 4:2

63e minuut.
Kotucz is nu in balbezit. Thăng Long onderschept slim de pass. Thăng Long speelt de bal door. Stadel heeft problemen om de bal te vangen. Stadel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Zakrzewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thăng Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Thăng Long probeert naar een medespeler te passen. Stadel rent richting de bal. Stadel draait met de bal, schiet en ... Komor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wicherek rent richting de bal. Wicherek schiet op doel. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Gazdag bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Gazdag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świerad bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazdag onderschept slim de pass. Gazdag met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Stadel is nu in balbezit. Wicherek rent richting de bal. Stadel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicherek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Stadel rent richting de bal. Wicherek rent richting de bal. Stadel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicherek schiet op doel. Paal!

88e minuut.
Pabina geeft een hoge lob. Gazdag rent richting de bal. Gazdag passt de bal met de wreef. Wicherek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicherek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Doeltrap. Komor met een harde bal richting middenveld. Thăng Long kopt de bal weg. Wicherek rent richting de bal. Wicherek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 36%, Sielanka 64%.
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - Sielanka 4:2