Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wicher Kałuża RTS Rado-West
Normal Tactiek kupa jeża
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 46.3
poor Schieten very good
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


5e minuut.
Mastantuono is nu in balbezit. Mastantuono geeft een lange en hoge pass. Maternia heeft problemen om de bal te vangen. Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wicher Kałuża - RTS Rado-West 0:1

6e minuut.
Mielecki passt de bal in één keer door. Bochniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap. Siciński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Spirin probeert de bal aan de voet te houden. Lejman met een sublieme pass. Klungelig pakt Mastantuono de bal. Stancu rent richting de bal. Stancu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gołembiewski passt de bal zonder na te denken. Korytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastantuono onderschept slim de pass. Stancu is nu in balbezit. Stancu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wicher Kałuża - RTS Rado-West 0:2

14e minuut.
Bareja verovert de bal door een tackle van achteren. Bareja probeert naar een medespeler te passen. Bochniak heeft problemen om de bal te vangen. Gołembiewski onderschept slim de pass. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Mortelmans rent richting de bal. Mortelmans geeft de bal voor. Mastantuono met een sublieme pass. Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ehrmann passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mastantuono de bal. Mastantuono passt de bal met de wreef. Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bochniak heeft problemen om de bal te vangen. Stancu rent richting de bal. Stancu passt de bal in één keer door. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Bochniak passt de bal zonder na te denken. Stancu is nu in balbezit. Mastantuono rent richting de bal. Mastantuono draait met de bal, schiet en ... Skrobosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wicher Kałuża - RTS Rado-West 0:3

25e minuut.
Lejman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villena rent richting de bal. Villena geeft een lange en hoge pass. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski schiet op doel. Skrobosz bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Villena is nu in balbezit. Villena geeft een hoge lob. Mastantuono maakt een snoekduik en kopt de bal. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap. Skrobosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Siciński geeft een hoge lob. Ehrmann is nu in balbezit. Ehrmann speelt de bal door. Stancu rent richting de bal. Stancu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bochniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski onderschept slim de pass. Gołembiewski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Siciński de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mortelmans probeert naar een medespeler te passen. Ehrmann heeft problemen om de bal te vangen. Ehrmann speelt de bal door. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ... Paal!

44e minuut.
Korytek geeft de bal voor. Inworp. Ehrmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mastantuono bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastantuono geeft de bal voor. Skrobosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Gołembiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wicher Kałuża - RTS Rado-West 0:4

45e minuut.
Daar is Mastantuono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mastantuono passt de bal met de wreef. Gołembiewski rent richting de bal. Stancu is nu in balbezit. Stancu draait met de bal, schiet en ... Skrobosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Miklewicz de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wicher Kałuża 84%, RTS Rado-West 16%.
Wicher Kałuża - RTS Rado-West 0:4

47e minuut.
Gülaçar met een harde bal richting middenveld. Stancu kopt de bal weg. Miklewicz heeft problemen om de bal te vangen. Mastantuono rent richting de bal. Mastantuono draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Mastantuono is nu in balbezit. Miklewicz met een sublieme pass. Bochniak is nu in balbezit. Stancu verovert de bal door een tackle van achteren. Stancu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wicher Kałuża - RTS Rado-West 0:5

54e minuut.
Bareja is nu in balbezit. Villena onderschept slim de pass. Villena speelt de bal door. Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Mortelmans is nu in balbezit. Lejman is nu in balbezit. Lejman passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gołembiewski de bal. Gołembiewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mastantuono bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastantuono schiet op doel. Skrobosz bokst de bal weg.

67e minuut.
Mortelmans geeft een hoge lob. Mastantuono rent richting de bal. Mastantuono passt de bal zonder na te denken. Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stancu heeft problemen om de bal te vangen. Stancu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mastantuono bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastantuono schiet op doel. Miklewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Gołembiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Skrobosz probeert naar een medespeler te passen. Caroço kopt de bal weg. Mastantuono bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastantuono geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Villena rent richting de bal. Villena passt de bal met de wreef. Spirin rent richting de bal. Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wicher Kałuża - RTS Rado-West 0:6

78e minuut.
Villena onderschept slim de pass. Stancu rent richting de bal. Klungelig pakt Gołembiewski de bal. Stancu rent richting de bal. Stancu haalt uit met een fantastische trap. Skrobosz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mastantuono rent richting de bal. Mastantuono schiet op doel. Skrobosz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wicher Kałuża - RTS Rado-West 0:7

85e minuut.
Miklewicz geeft een lange en hoge pass. Echeverría kopt de bal weg. Stancu met een sublieme pass. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski schiet op doel. Skrobosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Bochniak is nu in balbezit. Stancu onderschept slim de pass. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap. Skrobosz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Gołembiewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Spirin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu schiet op doel. Miklewicz probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wicher Kałuża 82%, RTS Rado-West 18%.
Wicher Kałuża - RTS Rado-West 0:7