Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-06-25 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Seriosii Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 39999
Seriosii WALLACHIA
91 Tactiek univ
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
63.8 gemiddelde waardering 59.9
excellent Schieten solid
excellent Passen solid
formidable Verdedigen outstanding


8e minuut.
Czerniakowski is nu in balbezit. Czerniakowski speelt de bal door. Maleszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - WALLACHIA 1:0

10e minuut.
Hoàng Thành passt de bal in één keer door. Łysiak probeert naar een medespeler te passen. Cobas Obarrio rent richting de bal. Cobas Obarrio schiet op doel. Secară werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Seriosii - WALLACHIA 1:1

15e minuut.
Hoàng Thành is nu in balbezit. Hrepka onderschept slim de pass. Hrepka passt de bal zonder na te denken. Tognochi geeft een lange en hoge pass. Maleszewski springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Asimidis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zolović de bal. Zolović speelt de bal door. Muzambinho geeft de bal voor. Seniuk rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - WALLACHIA 1:2

24e minuut.
Maleszewski passt de bal zonder na te denken. Daar is Seniuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maleszewski maakt een afschuwelijke overtreding. Maleszewski krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Nedeljkov kopt de bal weg. Czerniakowski is nu in balbezit. Sosa probeert naar een medespeler te passen. Maleszewski rent richting de bal. Maleszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maleszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleszewski schiet op doel. Palojoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Secară niet meer kan verder spelen. Bánhidi komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Atencio kopt de bal weg. Muzambinho heeft problemen om de bal te vangen. Asimidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Asimidis geeft de bal voor. Maleszewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Palojoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seriosii 48%, WALLACHIA 52%.
Seriosii - WALLACHIA 1:2

53e minuut.
Hrepka verovert de bal door een tackle van achteren. Zolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrepka verovert de bal door een tackle van achteren. Maleszewski rent richting de bal. Maleszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Asimidis met een sublieme pass. Tognochi rent richting de bal. Dantas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dantas krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Despotopoulos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cobas Obarrio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cobas Obarrio neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - WALLACHIA 1:3

67e minuut.
Łysiak heeft problemen om de bal te vangen. Asimidis verovert de bal door een tackle van achteren. Tognochi met een sublieme pass. Hrepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrepka draait met de bal, schiet en ... Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Asimidis verovert de bal door een tackle van achteren. Asimidis probeert naar een medespeler te passen. Tognochi rent richting de bal. Tognochi geeft een lange en hoge pass. Maleszewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ilabaca geeft de bal voor. Hrepka kopt de bal weg. Zolović probeert de bal met de borst te controleren. Maleszewski rent richting de bal. Maleszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - WALLACHIA 2:3

84e minuut.
Maleszewski krijgt zijn hoofd ertegen. Palojoki probeert wanhopig de bal te grijpen. Zarabi rent richting de bal. Hrepka verovert de bal door een tackle van achteren. Hrepka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Seriosii - WALLACHIA 3:3

90e minuut.
Zarabi is nu in balbezit. Zarabi passt de bal met de wreef. Sosa met een sublieme pass. Maleszewski rent richting de bal. Maleszewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seriosii 33%, WALLACHIA 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Seriosii - WALLACHIA 3:3