Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA Seriosii
univ Tactiek ad
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
61 gemiddelde waardering 57.8
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Imšir rent richting de bal. Dantas verovert de bal door een tackle van achteren. Dantas probeert naar een medespeler te passen. Rayner geeft een lange en hoge pass. Żyła springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Łysiak rent richting de bal. Łysiak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Storry de bal. Seniuk rent richting de bal. Seniuk schiet op doel. Secară probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Ayoğlu geeft een hoge lob. Taroni kopt de bal weg. Storry bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Szramka rent richting de bal. Szramka passt de bal met de wreef. Imšir bereikt de bal nog maar net als eerste. Imšir draait met de bal, schiet en ... Mackett maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Seriosii 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 45%, Seriosii 55%.
WALLACHIA - Seriosii 0:1

46e minuut.
Vasiljević komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Kamdem passt de bal zonder na te denken. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak probeert naar een medespeler te passen. Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Zolović kopt de bal weg. Łysiak rent richting de bal. Łysiak passt de bal in één keer door. Cobas Obarrio rent richting de bal. Cobas Obarrio schiet op doel. Secară kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Cobas Obarrio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roma komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Tapar passt de bal met de wreef. Imšir is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dantas. Dantas krijgt een gele kaart. Imšir is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Żyła wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Roma is nu in balbezit. Kamdem rent richting de bal. Seniuk is nu in balbezit. Seniuk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Tapar speelt de bal door. Vasiljević is nu in balbezit. Vasiljević passt de bal in één keer door. Żyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyła draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Zarabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Imšir onderschept slim de pass. Zolović rent richting de bal. Imšir onderschept slim de pass. Imšir schiet op doel. Mackett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Imšir bereikt de bal nog maar net als eerste. Imšir schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 46%, Seriosii 54%.
WALLACHIA - Seriosii 0:1