Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA Sărăcie de echipă
univ Tactiek 5-3-2
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
38 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.8 gemiddelde waardering 40.9
uitmuntend Schieten redelijk
uitstekend Passen matig
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Visconde de Taunay probeert naar een medespeler te passen. Grădescu rent richting de bal. Grădescu passt de bal zonder na te denken. Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk schiet op doel. Vitomir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Taroni passt de bal in één keer door. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak probeert naar een medespeler te passen. Cobas Obarrio rent richting de bal. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Walendziuk kan de bal niet met de borst controleren. Seniuk rent richting de bal. Krępacz rent richting de bal. Cobas Obarrio onderschept slim de pass. Cobas Obarrio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Grădescu geeft de bal voor. Walendziuk heeft problemen om de bal te vangen. Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk haalt uit met een fantastische trap. Vitomir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Sărăcie de echipă 1:0

25e minuut.
Zarabi onderschept slim de pass. Grădescu rent richting de bal. Grădescu speelt de bal door. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio draait met de bal, schiet en ... Vitomir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Grădescu met een sublieme pass. Taroni rent richting de bal. Taroni geeft een hoge lob. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Seniuk is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Łysiak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Seniuk springt en kopt de bal. Vitomir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Krępacz heeft problemen om de bal te vangen. Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio rent richting de bal. Cobas Obarrio schiet op doel. Vitomir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Sărăcie de echipă 2:0

33e minuut.
Garlobo probeert naar een medespeler te passen. Paź bereikt de bal nog maar net als eerste. Paź speelt de bal door. Cobas Obarrio rent richting de bal. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kotwas kopt de bal weg. Visconde de Taunay speelt de bal door. Grădescu rent richting de bal. Grădescu geeft een hoge lob. Seniuk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Łysiak kopt de bal weg. Klungelig pakt Paź de bal. Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk geeft een lange en hoge pass. Cobas Obarrio springt en kopt de bal. Vitomir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Grădescu geeft een lange en hoge pass. Garlobo is nu in balbezit. Cobas Obarrio onderschept slim de pass. Cobas Obarrio draait met de bal, schiet en ... Vitomir maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Sărăcie de echipă 3:0

45e minuut.
Łysiak passt de bal zonder na te denken. Taroni is nu in balbezit. Taroni geeft een hoge lob. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap. Vitomir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 35%, Sărăcie de echipă 65%.
WALLACHIA - Sărăcie de echipă 3:0

46e minuut.
Simón komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Kossowski geeft de bal voor. Hoàng Thành kopt de bal weg. Łysiak heeft problemen om de bal te vangen. Łysiak geeft een lange en hoge pass. Seniuk krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Grădescu geeft de bal voor. Garlobo met een sublieme pass. Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk haalt uit met een fantastische trap. Paal!

59e minuut.
Seniuk is nu in balbezit. Krępacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seniuk krijgt een gele kaart.

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Roma komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Paź bereikt de bal nog maar net als eerste. Paź geeft een lange en hoge pass. Vitomir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Sărăcie de echipă 4:0

62e minuut.
Garlobo is nu in balbezit. Roma onderschept slim de pass. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio schiet op doel. Vitomir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Sărăcie de echipă 5:0

66e minuut.
Kossowski onderschept slim de pass. Hoàng Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Thành passt de bal met de wreef. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Cobas Obarrio draait met de bal, schiet en ... Vitomir bokst de bal weg. Roma is nu in balbezit. Roma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Sărăcie de echipă 6:0

68e minuut.
Simón passt de bal zonder na te denken. Łysiak heeft problemen om de bal te vangen. Łysiak geeft de bal voor. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Vavřinec kopt de bal weg. Daar is Grădescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grădescu geeft een lange en hoge pass. Roma is nu in balbezit. Roma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Sărăcie de echipă 7:0

73e minuut.
Grădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu geeft de bal voor. Walendziuk heeft problemen om de bal te vangen. Roma is nu in balbezit. Roma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Sărăcie de echipă 8:0

74e minuut.
Bondăreţ passt de bal zonder na te denken. Vavřinec rent richting de bal. Vavřinec geeft een hoge lob. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Łysiak met een sublieme pass. Vavřinec rent richting de bal. Cobas Obarrio verovert de bal door een tackle van achteren. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Sărăcie de echipă 9:0

79e minuut.
Kotwas probeert naar een medespeler te passen. Paź is nu in balbezit. Łysiak verovert de bal door een tackle van achteren. Łysiak geeft een lange en hoge pass. Cobas Obarrio maakt een snoekduik en kopt de bal. Vitomir bokst de bal weg.

82e minuut.
Vavřinec geeft een hoge lob. Kossowski kopt de bal weg. Visconde de Taunay geeft een hoge lob. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma geeft een hoge lob. Paal!

85e minuut.
Cobas Obarrio rent richting de bal. Cobas Obarrio passt de bal met de wreef. Roma rent richting de bal. Roma haalt uit met een fantastische trap. Vitomir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Sărăcie de echipă 10:0

90e minuut.
Cobas Obarrio is nu in balbezit. Garlobo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cobas Obarrio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cobas Obarrio kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Vitomir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Sărăcie de echipă 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 28%, Sărăcie de echipă 72%.
WALLACHIA - Sărăcie de echipă 11:0