Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sărăcie de echipă WALLACHIA
5-3-2 Tactiek univ
47% Balbezit 53%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
44.5 gemiddelde waardering 55.3
average Schieten outstanding
average Passen very good
solid Verdedigen excellent


6e minuut.
Taroni kopt de bal weg. Paź heeft problemen om de bal te vangen. Seniuk rent richting de bal. Seniuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - WALLACHIA 0:1

9e minuut.
Seniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Garlobo is nu in balbezit. Garlobo geeft een lange en hoge pass. Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gil rent richting de bal. Gil probeert naar een medespeler te passen. Seniuk rent richting de bal. Seniuk haalt uit met een fantastische trap. Bogos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Simón onderschept slim de pass. Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil is nu in balbezit. Gil geeft een hoge lob. Cobas Obarrio springt en kopt de bal. Bogos bokst de bal weg.

24e minuut.
Taroni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paź bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cobas Obarrio. Cobas Obarrio krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Simón probeert naar een medespeler te passen. Gil is nu in balbezit. Gil met een sublieme pass. Seniuk rent richting de bal. Seniuk haalt uit met een fantastische trap. Bogos bokst de bal weg. Paal! Cobas Obarrio rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Vavřinec passt de bal zonder na te denken. Krępacz is nu in balbezit. Krępacz met een sublieme pass. Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk draait met de bal, schiet en ... Bogos bokst de bal weg. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap. Bogos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - WALLACHIA 0:2

30e minuut.
Seniuk kopt de bal weg. Tezkere heeft problemen om de bal te vangen. Cobas Obarrio rent richting de bal. Cobas Obarrio schiet op doel. Bogos probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - WALLACHIA 0:3

32e minuut.
Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlobo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cobas Obarrio raakt geblesseerd tijdens het duel. Seniuk kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - WALLACHIA 0:4

36e minuut.
Padineanu is nu in balbezit. Vasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasko geeft de bal voor. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bogos met een harde bal richting middenveld. Simón geeft een lange en hoge pass. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Cobas Obarrio schiet op doel. Bogos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - WALLACHIA 0:5

40e minuut.
Dantas geeft een hoge lob. Gil kopt de bal weg. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sărăcie de echipă 78%, WALLACHIA 22%.
Sărăcie de echipă - WALLACHIA 0:5

46e minuut.
Visconde de Taunay komt het veld opgelopen. Vitomir komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Walendziuk kopt de bal weg. Simón probeert de bal aan de voet te houden. Krępacz probeert naar een medespeler te passen. Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roma komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Tezkere bereikt de bal nog maar net als eerste. Taroni onderschept slim de pass. Taroni probeert naar een medespeler te passen. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma schiet op doel. Vitomir bokst de bal weg.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lord komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Simón kan de bal niet met de borst controleren. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil geeft de bal voor. Roma rent richting de bal. Roma draait met de bal, schiet en ... Vitomir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Simón speelt de bal door. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil geeft de bal voor. Roma is nu in balbezit. Roma haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kuffner komt het veld opgelopen.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rădoi komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Zolović is nu in balbezit. Zolović geeft een lange en hoge pass. Gil geeft een hoge lob. Lord rent richting de bal. Lord draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Vasko onderschept slim de pass. Vasko geeft een hoge lob. Roma is nu in balbezit. Roma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - WALLACHIA 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sărăcie de echipă 75%, WALLACHIA 25%.
Sărăcie de echipă - WALLACHIA 0:6