Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA Steaua Football Class
univ Tactiek no
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
61.3 gemiddelde waardering 71.6
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen incredible


15e minuut.
Pacholski rent richting de bal. Pacholski passt de bal in één keer door. Krucký met een sublieme pass. Igor is nu in balbezit. Igor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hoàng Thành passt de bal met de wreef. Cobas Obarrio rent richting de bal. Cruzmaltino onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Łysiak neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cobas Obarrio heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Krucký probeert naar een medespeler te passen. Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simón. Simón krijgt een gele kaart. Pacholski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pacholski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Igor springt en kopt de bal. Mackett bokst de bal weg.

36e minuut.
Quang Trường geeft een lange en hoge pass. Chmielewski rent richting de bal. Pudel begaat een overtreding. Chmielewski raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pacholski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pacholski onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hoàng Thành. Pacholski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pacholski met een snel genomen vrije trap. Igor springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Chmielewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krucký verovert de bal door een tackle van achteren. Krucký geeft een hoge lob. Igor springt en kopt de bal. Mackett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 65%, Steaua Football Class 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WALLACHIA - Steaua Football Class 0:0

46e minuut.
Paulou geeft een lange en hoge pass. Igor kopt de bal weg. Klungelig pakt Vasko de bal. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Steaua Football Class 0:1

60e minuut.
Daar is Grădescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grădescu passt de bal met de wreef. Łysiak speelt de bal door. Cobas Obarrio heeft problemen om de bal te vangen. Cobas Obarrio draait met de bal, schiet en ... Górkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grădescu zal de hoekschop nemen. Seniuk springt en kopt de bal. Górkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grădescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Taroni komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Vîlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio verovert de bal door een tackle van achteren. Ferret begaat een overtreding. Ferret krijgt een gele kaart. Cobas Obarrio raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Łysiak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Górkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Seniuk is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - Steaua Football Class 1:1

66e minuut.
Quang Trường kopt de bal weg. Chmielewski heeft problemen om de bal te vangen. Zarabi is nu in balbezit. Chmielewski onderschept slim de pass. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Steaua Football Class 1:2

74e minuut.
Zolović is nu in balbezit. Paulou rent richting de bal. Paulou speelt de bal door. Igor is nu in balbezit. Igor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cobas Obarrio kopt de bal weg. Quang Trường heeft problemen om de bal te vangen. Seniuk rent richting de bal. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Cobas Obarrio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Igor geeft een hoge lob. Chmielewski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Zarabi ... Strafschop! Zarabi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Chmielewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Chmielewski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Steaua Football Class 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 61%, Steaua Football Class 39%.
WALLACHIA - Steaua Football Class 1:3