Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-09 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Red Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 24838
Red Lions FC WALLACHIA
rc Tactiek univ
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
66.5 gemiddelde waardering 61.8
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


13e minuut.
Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte geeft een hoge lob. Anteljević rent richting de bal. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Zarabi rent richting de bal. Isling verovert de bal door een tackle van achteren. Isling passt de bal zonder na te denken. Botea is nu in balbezit. Botea draait met de bal, schiet en ... Palojoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions FC 47%, WALLACHIA 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Lions FC - WALLACHIA 0:0

56e minuut.
Daar is Grădescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szewczyk onderschept slim de pass. Szewczyk passt de bal met de wreef. Botea is nu in balbezit. Botea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Buitenspel voor Cobas Obarrio. Goede buitenspelval van de verdediging. Millet komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Duarte onderschept slim de pass. Duarte geeft de bal voor. Anteljević rent richting de bal. Isling is nu in balbezit. Isling haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Chyliński is nu in balbezit. Chyliński geeft de bal voor. Szewczyk kopt de bal weg. Duarte geeft een hoge lob. Isling springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Szewczyk met een sublieme pass. Grădescu heeft problemen om de bal te vangen. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Botea is nu in balbezit. Zolović verovert de bal door een tackle van achteren. Zolović geeft een hoge lob. Millet rent richting de bal. Millet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Muzambinho probeert de bal met de borst te controleren. Radosny speelt de bal door. Chyliński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Anteljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anteljević draait met de bal, schiet en ... Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions FC 42%, WALLACHIA 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Lions FC - WALLACHIA 0:0