Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA Red Lions FC
univ Tactiek sss
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
63.4 gemiddelde waardering 68.1
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Inworp. Grădescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łysiak geeft een lange en hoge pass. Cobas Obarrio maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Seniuk passt de bal met de wreef. Łysiak rent richting de bal. Łysiak geeft de bal voor. Cobas Obarrio springt en kopt de bal. Krušlin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Zaborkin speelt de bal door. Bonadduce is nu in balbezit. Bonadduce geeft een hoge lob. Anteljević rent richting de bal. Anteljević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Bonadduce rent richting de bal. Zolović probeert naar een medespeler te passen. Kovriakovas met een sublieme pass. Isling is nu in balbezit. Isling haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 62%, Red Lions FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WALLACHIA - Red Lions FC 0:0

46e minuut.
Duarte komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Klungelig pakt Bogunia de bal. Bogunia speelt de bal door. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte geeft een hoge lob. Isling krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Bogunia geeft een lange en hoge pass. Isling rent richting de bal. Vasko maakt een afschuwelijke overtreding. Vasko is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

62e minuut.
Duarte heeft problemen om de bal te vangen. Duarte met een sublieme pass. Isling is nu in balbezit. Isling haalt uit met een fantastische trap. Palojoki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Red Lions FC 0:1

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Thành komt het veld opgelopen. Millet komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Bogunia is nu in balbezit. Bogunia geeft een hoge lob. Duarte heeft problemen om de bal te vangen. Duarte geeft een hoge lob. Isling springt en kopt de bal. Palojoki bokst de bal weg.

78e minuut.
Zaborkin verovert de bal door een tackle van achteren. Zaborkin passt de bal zonder na te denken. Szewczyk met een sublieme pass. Klungelig pakt Duarte de bal. Duarte geeft de bal voor. Palojoki bokst de bal weg.

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Toscano komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Millet controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Radosny neemt vlug de vrije trap. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte geeft de bal voor. Isling springt en kopt de bal. Palojoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Anteljević is nu in balbezit. Anteljević haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Red Lions FC 0:2

88e minuut.
Hoàng Thành onderschept slim de pass. Hoàng Thành passt de bal zonder na te denken. Łysiak met een sublieme pass. Toscano rent richting de bal. Toscano draait met de bal, schiet en ... Krušlin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 63%, Red Lions FC 37%.
WALLACHIA - Red Lions FC 0:2