Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA FC Anonymous
univ Tactiek hopaa-pa-pa
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
62.2 gemiddelde waardering 62.7
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


22e minuut.
Derbin speelt de bal door. Daar is Niedbała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedbała speelt de bal door. Langowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Langowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Díaz de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Łysiak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cobas Obarrio springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Seniuk heeft problemen om de bal te vangen. Briscariu is nu in balbezit. Seniuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seniuk krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Derbin geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Langowski stond buitenspel. Zolović neemt vlug de vrije trap. Cobas Obarrio rent richting de bal. Cobas Obarrio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Uusikangas begaat een overtreding. Uusikangas krijgt een gele kaart. Seniuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Muzambinho neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gogola trapt de bal weg. Derbin kopt de bal weg. Niedbała bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedbała geeft een lange en hoge pass. Langowski krijgt zijn hoofd ertegen. Mackett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 58%, FC Anonymous 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WALLACHIA - FC Anonymous 0:0

48e minuut.
Klungelig pakt Niedbała de bal. Niedbała met een sublieme pass. Langowski is nu in balbezit. Langowski schiet op doel. Mackett werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - FC Anonymous 0:1

52e minuut.
Šašić met een sublieme pass. Niedbała is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Niedbała neemt de hoekschop. Langowski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niedbała met de inworp. Dantas is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Millet komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Grădescu rent richting de bal. Grădescu geeft een lange en hoge pass. Millet rent richting de bal. Millet draait met de bal, schiet en ... Gogola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - FC Anonymous 1:1

71e minuut.
Niedbała verovert de bal door een tackle van achteren. Niedbała probeert naar een medespeler te passen. Uusikangas heeft problemen om de bal te vangen. Uusikangas geeft een hoge lob. Langowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mackett bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt Bülbül de bal. Bülbül passt de bal met de wreef. Niedbała bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedbała geeft een hoge lob. Muzambinho verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 54%, FC Anonymous 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WALLACHIA - FC Anonymous 1:1