Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Anonymous WALLACHIA
hopaa-pa-pa Tactiek univ
58% Balbezit 42%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
64.9 gemiddelde waardering 61
formidabel Schieten uitstekend
uitmuntend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


4e minuut.
Niedbała is nu in balbezit. Inworp. Uusikangas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niedbała geeft een lange en hoge pass. Langowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Langowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarabi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Langowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Langowski neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anonymous - WALLACHIA 1:0

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łysiak met de inworp. Grădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu geeft de bal voor. Seniuk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Anonymous - WALLACHIA 1:1

28e minuut.
Mee geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łysiak met de inworp. Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Łysiak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cobas Obarrio springt en kopt de bal. Gogola maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Mee onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ciemny probeert naar een medespeler te passen. Daar is Šašić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šašić probeert naar een medespeler te passen. Langowski rent richting de bal. Langowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Anonymous 43%, WALLACHIA 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Anonymous - WALLACHIA 1:1

47e minuut.
Uusikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusikangas passt de bal zonder na te denken. Niedbała is nu in balbezit. Niedbała geeft een lange en hoge pass. Langowski springt en kopt de bal. Mackett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Šašić probeert naar een medespeler te passen. Niedbała bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedbała probeert naar een medespeler te passen. Langowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Langowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Niedbała probeert naar een medespeler te passen. Langowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Pudel ... Strafschop! Langowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Langowski neemt de penalty, wat een uithaal! Mackett bokst de bal weg.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Millet komt het veld opgelopen. Hoàng Thành komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Bülbül geeft de bal voor. Šašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Atencio ... Strafschop! Atencio krijgt een gele kaart. Šašić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Langowski neemt zijn aanloop. Mackett bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anonymous - WALLACHIA 2:1

76e minuut.
Grădescu rent richting de bal. Grădescu geeft een hoge lob. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap. Gogola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Anonymous - WALLACHIA 2:2

76e minuut.
Simón raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Taroni komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Grădescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciemny. Grădescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Dantas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Łysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łysiak geeft een hoge lob. Cobas Obarrio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Anonymous - WALLACHIA 2:3

80e minuut.
Bülbül passt de bal zonder na te denken. Ciemny is nu in balbezit. Ciemny passt de bal met de wreef. Langowski rent richting de bal. Langowski draait met de bal, schiet en ... Mackett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Mackett probeert naar een medespeler te passen. Ciemny kan de bal niet met de borst controleren. Grădescu verovert de bal door een tackle van achteren. Grădescu geeft een lange en hoge pass. Cobas Obarrio maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Uusikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusikangas passt de bal met de wreef. Niedbała is nu in balbezit. Niedbała geeft de bal voor. Langowski springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Anonymous 42%, WALLACHIA 58%.
FC Anonymous - WALLACHIA 2:3