Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA black stone
univ Tactiek ant D
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
63.4 gemiddelde waardering 59.6
formidable Schieten very good
very good Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


8e minuut.
Ranđić geeft een hoge lob. Frantzis controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Palojoki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ranđić kan de bal niet met de borst controleren. Grădescu geeft de bal voor. Márcico bokst de bal weg. Seniuk rent richting de bal. Seniuk draait met de bal, schiet en ... Paal!

18e minuut.
Boldici probeert de bal met de borst te controleren. Cobas Obarrio rent richting de bal. Cobas Obarrio passt de bal zonder na te denken. Seniuk rent richting de bal. Seniuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - black stone 1:0

19e minuut.
Baštrica heeft problemen om de bal te vangen. Łysiak rent richting de bal. Łysiak passt de bal in één keer door. Seniuk rent richting de bal. Seniuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Aumente rent richting de bal. Cobas Obarrio onderschept slim de pass. Archip legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cobas Obarrio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cobas Obarrio neemt zijn aanloop. Márcico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Boldici bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldici met een sublieme pass. Nadermann rent richting de bal. Nadermann geeft een hoge lob. Frantzis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Baštrica rent richting de bal. Baštrica geeft een lange en hoge pass. Nadermann probeert de bal met de borst te controleren. Nadermann geeft de bal voor. Palojoki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Nadermann rent richting de bal. Nadermann passt de bal in één keer door. Frantzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantzis schiet op doel. Palojoki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - black stone 1:1

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Olechwierowicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 43%, black stone 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WALLACHIA - black stone 1:1

48e minuut.
Vasko is nu in balbezit. Frantzis verovert de bal door een tackle van achteren. Dantas verovert de bal door een tackle van achteren. Nadermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadermann geeft een lange en hoge pass. Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grădescu met een snelle inworp. Ranđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio verovert de bal door een tackle van achteren. Cobas Obarrio geeft een lange en hoge pass. Márcico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Cobas Obarrio rent richting de bal. Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio rent richting de bal. Cobas Obarrio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - black stone 2:1

62e minuut.
Olechwierowicz met een sublieme pass. Xydakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydakis passt de bal zonder na te denken. Daar is Frantzis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frantzis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Palojoki speelt de bal door. Cobas Obarrio kopt de bal weg. Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk draait met de bal, schiet en ... Márcico probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Daar is Grădescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grădescu geeft een lange en hoge pass. Baštrica probeert de bal met de borst te controleren. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - black stone 3:1

70e minuut.
Hoàng Thành komt het veld opgelopen. Millet komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Ranđić met een sublieme pass. Grădescu rent richting de bal. Grădescu met een sublieme pass. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Baštrica onderschept slim de pass. Baštrica met een sublieme pass. Klungelig pakt Boldici de bal. Łysiak onderschept slim de pass. Łysiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Inworp. Toscano komt het veld opgelopen. Boldici met de inworp. Łysiak controleert de bal met de borst. Nadermann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nadermann krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Palojoki met een harde bal richting middenveld. Millet kopt de bal weg. Grădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu geeft een hoge lob. Millet maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - black stone 4:1

90e minuut.
Atencio is nu in balbezit. Atencio geeft de bal voor. Millet rent richting de bal. Toscano is nu in balbezit. Toscano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 40%, black stone 60%.
WALLACHIA - black stone 4:1