Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA F.C.OLTCHIM RM.VALCEA
univ Tactiek fare e 2
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
64.2 gemiddelde waardering 65.1
formidable Schieten formidable
very good Passen formidable
outstanding Verdedigen very good


21e minuut.
Livădaru geeft een hoge lob. Inworp. Grădescu met een snelle inworp. Łysiak geeft een lange en hoge pass. Seniuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Anguita bokst de bal weg. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 1:0

28e minuut.
Grădescu rent richting de bal. Grădescu met een sublieme pass. Łysiak speelt de bal door. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Cobas Obarrio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Dantas met een sublieme pass. Łysiak met een sublieme pass. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Cobas Obarrio draait met de bal, schiet en ... Anguita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 2:0

37e minuut.
Perliński met een sublieme pass. Lutka bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lutka zal de hoekschop nemen. Ciurea maakt een snoekduik en kopt de bal. Mackett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
López Duque is nu in balbezit. López Duque passt de bal in één keer door. Peracchi rent richting de bal. Peracchi geeft een hoge lob. Lutka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 48%, F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 52%.
WALLACHIA - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 2:1

48e minuut.
Atencio geeft de bal voor. Peracchi rent richting de bal. Peracchi geeft een lange en hoge pass. Lutka krijgt zijn hoofd ertegen. Mackett werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Peracchi kopt de bal weg. López Duque geeft de bal voor. Zolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutka verovert de bal door een tackle van achteren. Lutka draait met de bal, schiet en ... Mackett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Zarabi geeft de bal voor. Perliński kopt de bal weg. López Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. López Duque geeft een hoge lob. Haqverdiyev springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Grădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu geeft een lange en hoge pass. Ślużyński rent richting de bal. Cobas Obarrio onderschept slim de pass. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Alban is nu in balbezit. Alban geeft de bal voor. Zarabi heeft problemen om de bal te vangen. Haqverdiyev rent richting de bal. Haqverdiyev draait met de bal, schiet en ... Mackett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Thành komt het veld opgelopen. Millet komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Perliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lutka rent richting de bal. Dantas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lutka raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lutka kan niet meer verder spelen. Dalheimer komt het veld opgelopen. Dalheimer komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
López Duque passt de bal in één keer door. Daar is Peracchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peracchi met een sublieme pass. Haqverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Haqverdiyev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 51%, F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 49%.
WALLACHIA - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 2:1