Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA craioveanca
univ Tactiek atac
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
61.2 gemiddelde waardering 61.3
formidable Schieten formidable
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


7e minuut.
Łysiak speelt de bal door. Cobas Obarrio rent richting de bal. Seniuk rent richting de bal. Seniuk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chiba de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Jakubiak passt de bal met de wreef. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zolović. Rangel raakt geblesseerd tijdens het duel. Jakubiak wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Dantas passt de bal met de wreef. Seniuk rent richting de bal. Seniuk passt de bal met de wreef. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Cobas Obarrio draait met de bal, schiet en ... Stufosu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Jakubiak is nu in balbezit. Hoàng Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Rangel is nu in balbezit. Rangel schiet op doel. Mackett maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - craioveanca 0:1

18e minuut.
Monsalve kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jakubiak de bal onder controle te krijgen. Atencio rent richting de bal. Monsalve onderschept slim de pass. Monsalve haalt uit met een fantastische trap. Mackett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Bảo Sơn kopt de bal weg. Jakubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiak probeert naar een medespeler te passen. Rangel is nu in balbezit. Rangel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Grădescu rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grădescu neemt de hoekschop. Seniuk is nu in balbezit. Seniuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Santanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Santanilla onderschept slim de pass. Santanilla geeft een hoge lob. Monsalve maakt een snoekduik en kopt de bal. Mackett bokst de bal weg.

39e minuut.
Seniuk kopt de bal weg. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Chiba ... Strafschop! Chiba krijgt een gele kaart. Cobas Obarrio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cobas Obarrio neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Borja geeft een hoge lob. Inworp. Łysiak met een snelle inworp. Seniuk rent richting de bal. Seniuk haalt uit met een fantastische trap. Stufosu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 51%, craioveanca 49%.
WALLACHIA - craioveanca 0:1

47e minuut.
Łysiak rent richting de bal. Santanilla verovert de bal door een tackle van achteren. Santanilla met een sublieme pass. Rangel is nu in balbezit. Rangel haalt uit met een fantastische trap. Mackett bokst de bal weg.

51e minuut.
Łysiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Santanilla begaat een overtreding. Santanilla krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Santanilla geeft een lange en hoge pass. Rangel kopt de bal weg. Jakubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Cobas Obarrio rent richting de bal. Seniuk is nu in balbezit. Borja verovert de bal door een tackle van achteren. Cobas Obarrio verovert de bal door een tackle van achteren. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - craioveanca 1:1

58e minuut.
Muzambinho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Simón komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Cobas Obarrio kopt de bal weg. Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică onderschept slim de pass. Gică geeft de bal voor. Monsalve krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Millet komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taroni komt het veld opgelopen. Pudel komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Taroni is nu in balbezit. Taroni geeft een lange en hoge pass. Grădescu probeert naar een medespeler te passen. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Dantas met een sublieme pass. Millet heeft problemen om de bal te vangen. Chiba verovert de bal door een tackle van achteren. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Inworp. Spitz komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Dantas probeert naar een medespeler te passen. Taroni geeft een hoge lob. Millet geeft de bal voor. Cobas Obarrio rent richting de bal. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - craioveanca 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 43%, craioveanca 57%.
WALLACHIA - craioveanca 2:1