Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. FRONTIERA WALLACHIA
4s31s2 Tactiek univ
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
67.5 gemiddelde waardering 61.9
outstanding Schieten very good
very good Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


5e minuut.
Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalmach is nu in balbezit. Stalmach passt de bal met de wreef. Szczerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerba haalt uit met een fantastische trap. Palojoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Goldinas rent richting de bal. Goldinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - WALLACHIA 1:0

10e minuut.
Simón speelt de bal door. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak met een sublieme pass. Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. FRONTIERA - WALLACHIA 1:1

15e minuut.
Idoraş met de inworp. Stalmach rent richting de bal. Stalmach geeft een hoge lob. Szczerba rent richting de bal. Szczerba draait met de bal, schiet en ... Palojoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Grădescu speelt de bal door. Łysiak rent richting de bal. Łysiak passt de bal met de wreef. Seniuk is nu in balbezit. Seniuk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Inworp. Stalmach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Idoraş rent richting de bal. Idoraş geeft een lange en hoge pass. Vascu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Łysiak met een snelle inworp. Klungelig pakt Simón de bal. Simón passt de bal met de wreef. Łysiak geeft een hoge lob. Seniuk springt en kopt de bal. Choony verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas geeft een lange en hoge pass. Goldinas kopt de bal weg. Vascu controleert de bal met de borst. Vascu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. FRONTIERA 52%, WALLACHIA 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. FRONTIERA - WALLACHIA 1:1

59e minuut.
Zarabi rent richting de bal. Goldinas onderschept slim de pass. Goldinas passt de bal met de wreef. Szczerba rent richting de bal. Szczerba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Millet komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Pudel komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Buitenspel voor Millet. Goede buitenspelval van de verdediging. Taroni komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Zolović rent richting de bal. Zolović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stalmach met een snelle inworp. Idoraş geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pudel onderschept slim de pass. Pudel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Telli de bal. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Cobas Obarrio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. FRONTIERA 56%, WALLACHIA 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. FRONTIERA - WALLACHIA 1:1