Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA F.C. FRONTIERA
univ Tactiek 4s31s2
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 64.3
formidable Schieten formidable
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Cobas Obarrio passt de bal zonder na te denken. Grădescu is nu in balbezit. Grădescu geeft de bal voor. Łysiak geeft een hoge lob. Seniuk springt en kopt de bal. Dvéri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Matos geeft de bal voor. Albuşel is nu in balbezit. Simón onderschept slim de pass. Simón geeft een hoge lob. Cobas Obarrio krijgt zijn hoofd ertegen. Dvéri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Zolović heeft problemen om de bal te vangen. Amariei onderschept slim de pass. Amariei geeft een lange en hoge pass. Albuşel is nu in balbezit. Albuşel draait met de bal, schiet en ... Mackett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap. Dueñas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grădescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Seniuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Dvéri bokst de bal weg.

16e minuut.
Łysiak rent richting de bal. Łysiak geeft een hoge lob. Grădescu speelt de bal door. Daar is Seniuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seniuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C. FRONTIERA 1:0

19e minuut.
Simón met een sublieme pass. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu rent richting de bal. Grădescu geeft een hoge lob. Seniuk krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Inworp. Telli komt het veld opgelopen. Goldinas komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Vascu met de inworp. Szczerba geeft een hoge lob. Albuşel rent richting de bal. Albuşel geeft een hoge lob. Goldinas maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - F.C. FRONTIERA 1:1

40e minuut.
Goldinas verovert de bal door een tackle van achteren. Goldinas geeft een hoge lob. Grădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuşel verovert de bal door een tackle van achteren. Albuşel geeft de bal voor. Mackett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Amariei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amariei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C. FRONTIERA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 45%, F.C. FRONTIERA 55%.
WALLACHIA - F.C. FRONTIERA 1:2

52e minuut.
Zarabi geeft de bal voor. Łysiak rent richting de bal. Łysiak passt de bal in één keer door. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Simón geeft een hoge lob. Portillo heeft problemen om de bal te vangen. Seniuk rent richting de bal. Seniuk draait met de bal, schiet en ... Dvéri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - F.C. FRONTIERA 2:2

60e minuut.
Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak passt de bal zonder na te denken. Seniuk rent richting de bal. Seniuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C. FRONTIERA 3:2

63e minuut.
Goldinas kopt de bal weg. Zarabi is nu in balbezit. Amariei onderschept slim de pass. Goldinas rent richting de bal. Goldinas haalt uit met een fantastische trap. Mackett verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Amariei is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio is nu in balbezit. Telli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Telli krijgt een gele kaart. Cobas Obarrio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Łysiak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dvéri probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C. FRONTIERA 4:2

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Millet komt het veld opgelopen. Pudel komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Toscano komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Dueñas geeft een lange en hoge pass. Amariei rent richting de bal. Atencio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Amariei raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vascu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 44%, F.C. FRONTIERA 56%.
WALLACHIA - F.C. FRONTIERA 4:2