Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA Lichiresti Old Club
univ Tactiek 4312 m
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
61.9 gemiddelde waardering 64.2
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Zolović met een sublieme pass. Łysiak rent richting de bal. Łysiak passt de bal zonder na te denken. Cobas Obarrio rent richting de bal. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap. Michalczyk bokst de bal weg.

4e minuut.
Seniuk is nu in balbezit. Millinkhoffer verovert de bal door een tackle van achteren. Cobas Obarrio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cobas Obarrio krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Cobas Obarrio heeft problemen om de bal te vangen. Domagalski rent richting de bal. Met opzet legt Seniuk zijn tegenspeler op de grond. Seniuk krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Dantas met een sublieme pass. Simón probeert de bal aan de voet te houden. Torbensen is nu in balbezit. Cobas Obarrio verovert de bal door een tackle van achteren. Cobas Obarrio schiet op doel. Michalczyk bokst de bal weg.

11e minuut.
Hoàng Thành neemt vlug de vrije trap. Cobas Obarrio kopt de bal weg. Klungelig pakt Millinkhoffer de bal. Seniuk is nu in balbezit. Seniuk draait met de bal, schiet en ... Michalczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Simón passt de bal in één keer door. Daar is Łysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łysiak geeft een hoge lob. Seniuk rent richting de bal. Seniuk haalt uit met een fantastische trap. Michalczyk bokst de bal weg.

14e minuut.
Simón onderschept slim de pass. Grădescu speelt de bal door. Seniuk rent richting de bal. Seniuk haalt uit met een fantastische trap. Michalczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Lichiresti Old Club 1:0

23e minuut.
Torbensen geeft de bal voor. Karaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành begaat een overtreding. Hoàng Thành krijgt een gele kaart. Karaś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gornakov komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Zarabi is nu in balbezit. Zarabi geeft een hoge lob. Seniuk rent richting de bal. Seniuk draait met de bal, schiet en ... Michalczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Lichiresti Old Club 2:0

35e minuut.
Daar is Seniuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Millinkhoffer probeert naar een medespeler te passen. Hyjek rent richting de bal. Seniuk onderschept slim de pass. Seniuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Lichiresti Old Club 3:0

37e minuut.
Torbensen met de inworp. Gornakov rent richting de bal. Grădescu maakt een afschuwelijke overtreding. Gornakov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Torbensen komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Łysiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bielicki rent richting de bal. Bielicki passt de bal in één keer door. Olszówka rent richting de bal. Olszówka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk kan de bal niet met de borst controleren. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio schiet op doel. Michalczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 39%, Lichiresti Old Club 61%.
WALLACHIA - Lichiresti Old Club 3:0

59e minuut.
Zolović geeft een hoge lob. Seniuk kopt de bal weg. Cobas Obarrio rent richting de bal. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Lichiresti Old Club 4:0

63e minuut.
Dantas passt de bal in één keer door. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak speelt de bal door. Seniuk is nu in balbezit. Seniuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Domagalski onderschept slim de pass. Domagalski met een sublieme pass. Torbensen probeert naar een medespeler te passen. Gornakov rent richting de bal. Gornakov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Dantas verovert de bal door een tackle van achteren. Dantas met een sublieme pass. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak geeft een lange en hoge pass. Seniuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Lichiresti Old Club 5:0

70e minuut.
Pudel komt het veld opgelopen. Millet komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roma komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Wyszyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Millinkhoffer kopt de bal weg. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak geeft een lange en hoge pass. Millet springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Domagalski heeft problemen om de bal te vangen. Domagalski geeft een hoge lob. Atencio geeft een lange en hoge pass. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet schiet op doel. Michalczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

82e minuut.
Wyszyński rent richting de bal. Wyszyński met een sublieme pass. Olszówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszówka geeft een lange en hoge pass. Gornakov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 52%, Lichiresti Old Club 48%.
WALLACHIA - Lichiresti Old Club 5:0