Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-02 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Old Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 19643
Lichiresti Old Club WALLACHIA
4312 Tactiek univ
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
66.1 gemiddelde waardering 61.9
outstanding Schieten excellent
excellent Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


5e minuut.
Toscano is nu in balbezit. Roma is nu in balbezit. Toscano is nu in balbezit. Roma rent richting de bal. Roma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lichiresti Old Club - WALLACHIA 0:1

12e minuut.
Wyszyński rent richting de bal. Wyszyński passt de bal met de wreef. Bielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielicki geeft een hoge lob. Karaś maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Bielicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łysiak. Bielicki raakt geblesseerd tijdens het duel. Olszówka met een snel genomen vrije trap. Karaś krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lichiresti Old Club - WALLACHIA 1:1

33e minuut.
Toscano is nu in balbezit. Toscano passt de bal met de wreef. Grădescu rent richting de bal. Grădescu geeft een hoge lob. Roma krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Bielicki rent richting de bal. Vasko onderschept slim de pass. Vasko geeft de bal voor. Toscano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lichiresti Old Club 38%, WALLACHIA 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lichiresti Old Club - WALLACHIA 1:1

47e minuut.
Inworp. Torbensen met de inworp. Wyszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyszyński geeft een lange en hoge pass. Karaś maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Linati maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielicki met een sublieme pass. Karaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Domagalski geeft een lange en hoge pass. Daar is Dantas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Taroni geeft een hoge lob. Roma springt en kopt de bal. Michalczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buitenspel voor Toscano. Goede buitenspelval van de verdediging. Millet komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Pudel komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Inworp. Bielicki met de inworp. Olszówka met een sublieme pass. Torbensen rent richting de bal. Torbensen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lichiresti Old Club 41%, WALLACHIA 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lichiresti Old Club - WALLACHIA 1:1