Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-30 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.09
  • Stadion: hello! Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 27447
hello! COLO COLO ALBA
cojo Tactiek 4-3-3
53% Balbezit 47%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 62.1
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Pasca rent richting de bal. Mangana verovert de bal door een tackle van achteren. Mangana probeert naar een medespeler te passen. Guşiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hello! - COLO COLO ALBA 0:1

4e minuut.
Daar is Grothe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grothe geeft een lange en hoge pass. Mangana is nu in balbezit. Mangana draait met de bal, schiet en ... Avram maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hebeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebeisen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hello! - COLO COLO ALBA 0:2

30e minuut.
Cardoso met een sublieme pass. Rusoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusoń passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pârvan de bal. Pârvan draait met de bal, schiet en ... Bácsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bănică rent richting de bal. Paal! Bănică rent richting de bal. Bănică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hello! - COLO COLO ALBA 1:2

39e minuut.
Daar is Tutmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangana rent richting de bal. Guşiţă is nu in balbezit. Guşiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hello! - COLO COLO ALBA 1:3

41e minuut.
Badarică rent richting de bal. Guşiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Mangana bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşiţă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guşiţă is nu in balbezit. Guşiţă geeft een lange en hoge pass. Avram verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hello! 69%, COLO COLO ALBA 31%.
hello! - COLO COLO ALBA 1:3

79e minuut.
Tutmaz onderschept slim de pass. Tupczyński geeft een lange en hoge pass. Randa rent richting de bal. Guşiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Guşiţă schiet op doel. Avram bokst de bal weg.

83e minuut.
Krzyżok met een sublieme pass. Hebeisen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Belcea. Belcea krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Grothe passt de bal met de wreef. Lipiec is nu in balbezit. Lipiec speelt de bal door. Guşiţă is nu in balbezit. Guşiţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hello! 66%, COLO COLO ALBA 34%.
hello! - COLO COLO ALBA 1:3