Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Banditii Fotbal Club Iasi
counter attack Tactiek muie
47% Balbezit 53%
35% Spel op eigen helft 65%
24 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.6 gemiddelde waardering 48.1
excellent Schieten good
excellent Passen solid
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Arocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Arocha passt de bal zonder na te denken. Daar is Risi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öztürkeri rent richting de bal. Öztürkeri schiet op doel. Aiftincăi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Öztürkeri rent richting de bal. Mikita geeft de bal voor. Daar is Öztürkeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öztürkeri haalt uit met een fantastische trap. Aiftincăi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Banditii - Fotbal Club Iasi 1:0

16e minuut.
Öztürkeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Arocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztürkeri rent richting de bal. Öztürkeri schiet op doel. Aiftincăi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Banditii - Fotbal Club Iasi 2:0

25e minuut.
Di Fonzo verovert de bal door een tackle van achteren. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fonzo onderschept slim de pass. Hirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsch draait met de bal, schiet en ... Shirinyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Trazzi de bal. Sánchez Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Aguiar passt de bal met de wreef. Hirsch is nu in balbezit. Hirsch draait met de bal, schiet en ... Shirinyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Sombra kopt de bal weg. Arocha rent richting de bal. Arocha passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Öztürkeri de bal. Öztürkeri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Banditii - Fotbal Club Iasi 3:0

27e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Shirinyan niet meer kan verder spelen. Frunză komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Sombra speelt de bal door. Carranza met een sublieme pass. Öztürkeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztürkeri haalt uit met een fantastische trap. Aiftincăi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banditii - Fotbal Club Iasi 4:0

39e minuut.
Klungelig pakt Răducanu de bal. Vervoort rent richting de bal. Vervoort passt de bal zonder na te denken. Hirsch is nu in balbezit. Hirsch schiet op doel. Frunză kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Prisecari met een sublieme pass. Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza met een sublieme pass. Öztürkeri is nu in balbezit. Öztürkeri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Öztürkeri rent richting de bal. Öztürkeri haalt uit met een fantastische trap. Aiftincăi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Inguanez met een snelle inworp. Sombra geeft een lange en hoge pass. Öztürkeri springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banditii - Fotbal Club Iasi 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banditii 44%, Fotbal Club Iasi 56%.
Banditii - Fotbal Club Iasi 5:0

50e minuut.
Sánchez Aguiar passt de bal zonder na te denken. Abegglen rent richting de bal. Abegglen passt de bal zonder na te denken. Vervoort rent richting de bal. Vervoort schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Di Fonzo is nu in balbezit. Di Fonzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Banditii - Fotbal Club Iasi 5:1

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carranza met de inworp. Sombra geeft de bal voor. Öztürkeri is nu in balbezit. Öztürkeri schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banditii - Fotbal Club Iasi 6:1

58e minuut.
Răducanu kopt de bal weg. Inguanez met een sublieme pass. Arocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Arocha haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Di Fonzo rent richting de bal. Pizarro rent richting de bal. Di Fonzo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Fonzo draait met de bal, schiet en ... Frunză werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banditii - Fotbal Club Iasi 6:2

65e minuut.
Risi kopt de bal weg. Arocha rent richting de bal. Arocha haalt uit met een fantastische trap. Carranza geeft een hoge lob. Öztürkeri springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Hirsch controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Răducanu neemt vlug de vrije trap. Öztürkeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztürkeri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Banditii - Fotbal Club Iasi 7:2

69e minuut.
Demli passt de bal met de wreef. Öztürkeri is nu in balbezit. Risi bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztürkeri verovert de bal door een tackle van achteren. Öztürkeri draait met de bal, schiet en ... Aiftincăi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Banditii - Fotbal Club Iasi 8:2

70e minuut.
Di Fonzo passt de bal in één keer door. Carranza probeert naar een medespeler te passen. Öztürkeri rent richting de bal. Öztürkeri draait met de bal, schiet en ... Aiftincăi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Banditii - Fotbal Club Iasi 9:2

72e minuut.
Mikita geeft de bal voor. Sombra kopt de bal weg. Öztürkeri is nu in balbezit. Öztürkeri haalt uit met een fantastische trap. Aiftincăi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banditii - Fotbal Club Iasi 10:2

75e minuut.
Inguanez geeft een lange en hoge pass. Mikita kopt de bal weg. Sombra geeft een hoge lob. Öztürkeri is nu in balbezit. Öztürkeri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Inworp. Pinter komt het veld opgelopen. Dojaś komt het veld opgelopen. Birlea komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Abegglen speelt de bal door. Di Fonzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Di Fonzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Fonzo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Sánchez Aguiar geeft de bal voor. Birlea rent richting de bal. Răducanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Răducanu krijgt een gele kaart. Birlea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sánchez Aguiar neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Pizarro verovert de bal door een tackle van achteren. Di Fonzo rent richting de bal. Di Fonzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Banditii - Fotbal Club Iasi 10:3

81e minuut.
Inguanez geeft een lange en hoge pass. Carranza is nu in balbezit. Carranza passt de bal met de wreef. Öztürkeri rent richting de bal. Öztürkeri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Banditii - Fotbal Club Iasi 11:3

84e minuut.
Inguanez kopt de bal weg. Arocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Arocha probeert naar een medespeler te passen. Öztürkeri rent richting de bal. Öztürkeri haalt uit met een fantastische trap. Aiftincăi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banditii - Fotbal Club Iasi 12:3

88e minuut.
Sombra probeert naar een medespeler te passen. Carranza speelt de bal door. Öztürkeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztürkeri draait met de bal, schiet en ... Aiftincăi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banditii - Fotbal Club Iasi 13:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banditii 26%, Fotbal Club Iasi 74%.
Banditii - Fotbal Club Iasi 13:3