Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAŞAKŞEHİR ELMAS
ST Tactiek umut
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 26.5
formidable Schieten weak
solid Passen weak
solid Verdedigen average


2e minuut.
İskele kopt de bal weg. Klungelig pakt Hogg de bal. Hogg speelt de bal door. Mella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mella draait met de bal, schiet en ... Filogamo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Popovic rent richting de bal. Popovic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAŞAKŞEHİR - ELMAS 1:0

5e minuut.
İskele met een sublieme pass. Nugent probeert de bal aan de voet te houden. Mella rent richting de bal. Popovic is nu in balbezit. Popovic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Hogg probeert naar een medespeler te passen. Koky bereikt de bal nog maar net als eerste. Koky speelt de bal door. Mella heeft problemen om de bal te vangen. Mella haalt uit met een fantastische trap. Filogamo bokst de bal weg.

13e minuut.
Hogg passt de bal in één keer door. Nugent bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugent passt de bal met de wreef. Mella rent richting de bal. Mella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Hogg passt de bal in één keer door. Popovic rent richting de bal. Mącik begaat een overtreding. Mącik krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Koky is nu in balbezit. Koky met een sublieme pass. Hogg is nu in balbezit. Hogg schiet op doel. Daar is Zwierzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Popovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazzari probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mącik de bal. Popovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovic draait met de bal, schiet en ... Filogamo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Popovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAŞAKŞEHİR - ELMAS 2:0

23e minuut.
Pekarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugent verovert de bal door een tackle van achteren. Nugent met een sublieme pass. Mella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mella schiet op doel. Zwierzak probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Koky geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mella maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Filogamo niet meer kan verder spelen. Hunold komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mella neemt zijn aanloop. Hunold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BAŞAKŞEHİR - ELMAS 3:0

31e minuut.
Mella passt de bal met de wreef. Daar is Zwierzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koky is nu in balbezit. Koky haalt uit met een fantastische trap. Hunold maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAŞAKŞEHİR - ELMAS 4:0

32e minuut.
Hogg probeert naar een medespeler te passen. Nugent rent richting de bal. Nugent passt de bal met de wreef. Mella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mella schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Mella is nu in balbezit. Petrunya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mella raakt geblesseerd tijdens het duel. Nugent zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Popovic krijgt zijn hoofd ertegen. Hunold probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Nugent is nu in balbezit. Nugent passt de bal zonder na te denken. Koky rent richting de bal. Koky geeft een lange en hoge pass. Popovic maakt een snoekduik en kopt de bal. Hunold bokst de bal weg.

37e minuut.
Pili speelt de bal door. Koky is nu in balbezit. Koky geeft een lange en hoge pass. Popovic rent richting de bal. Popovic draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Tazzari controleert de bal met de borst. Nugent bereikt de bal nog maar net als eerste. Koky probeert naar een medespeler te passen. Mella is nu in balbezit. Mella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAŞAKŞEHİR - ELMAS 5:0

39e minuut.
Attolino speelt de bal door. Mella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mella draait met de bal, schiet en ... Hunold verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Hogg verovert de bal door een tackle van achteren. Hogg met een sublieme pass. Koky geeft een lange en hoge pass. Mella rent richting de bal. Mella haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BAŞAKŞEHİR - ELMAS 6:0

43e minuut.
Daar is Koky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koky speelt de bal door. Mella probeert naar een medespeler te passen. Popovic rent richting de bal. Popovic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Almunia Rivero komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAŞAKŞEHİR 16%, ELMAS 84%.
BAŞAKŞEHİR - ELMAS 6:0

49e minuut.
İskele verovert de bal door een tackle van achteren. İskele geeft een lange en hoge pass. Koky kopt de bal weg. Mella rent richting de bal. Mella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAŞAKŞEHİR - ELMAS 7:0

53e minuut.
Koky probeert naar een medespeler te passen. Pili bereikt de bal nog maar net als eerste. Pili geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Popovic de bal. Popovic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Tazzari probeert de bal met de borst te controleren. Nugent rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tazzari. Tazzari krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Mella controleert de bal met de borst. Koky geeft de bal voor. Mella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Popovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAŞAKŞEHİR - ELMAS 8:0

57e minuut.
Koky rent richting de bal. Koky speelt de bal door. Popovic rent richting de bal. Popovic schiet op doel. Hunold maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAŞAKŞEHİR - ELMAS 9:0

62e minuut.
Koky passt de bal zonder na te denken. Popovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovic haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lozoun de bal onder controle te krijgen. Hunold werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hogg neemt de hoekschop. Mella is nu in balbezit. Mella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAŞAKŞEHİR - ELMAS 10:0

63e minuut.
Attolino speelt de bal door. Daar is Pekarić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mella draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Zwierzak geeft een hoge lob. Koky probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Roets geeft de bal voor. Inworp. Koky zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Mella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAŞAKŞEHİR - ELMAS 11:0

82e minuut.
Koky rent richting de bal. Koky geeft een lange en hoge pass. Zwierzak probeert de bal met de borst te controleren. Mella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mella haalt uit met een fantastische trap. Hunold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Koky heeft problemen om de bal te vangen. Pili kopt de bal weg. Koky met een sublieme pass. Popovic rent richting de bal. Popovic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAŞAKŞEHİR - ELMAS 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAŞAKŞEHİR 18%, ELMAS 82%.
BAŞAKŞEHİR - ELMAS 12:0