Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC AMKAR PERM Bielyje Termity
433 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten hopeless
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Grachiov speelt de bal door. Pavlenko rent richting de bal. Pavlenko speelt de bal door. Daar is Diomin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diomin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Starostyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Starostyak passt de bal in één keer door. Pistoletom rent richting de bal. Kasparov rent richting de bal. Kasparov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AMKAR PERM 55%, Bielyje Termity 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC AMKAR PERM - Bielyje Termity 0:0

48e minuut.
Gerasimov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pavlenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tusovyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Tusovyj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Lozinskij zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tusovyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Starostyak ... Strafschop! Starostyak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Tusovyj wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tusovyj kan niet meer verder spelen. Zaplatin komt het veld opgelopen. Diomin legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AMKAR PERM - Bielyje Termity 0:1

57e minuut.
Harlachiov speelt de bal door. Diomin met een sublieme pass. Zaplatin rent richting de bal. Diomin is nu in balbezit. Diomin draait met de bal, schiet en ... Volodin bokst de bal weg.

67e minuut.
Volodin trapt de bal weg van het doel. Kasparov probeert de bal met de borst te controleren. Kasparov passt de bal zonder na te denken. Zaliotnyj is nu in balbezit. Zaliotnyj haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Diomin passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Zaplatin de bal onder controle te krijgen. Zaplatin passt de bal met de wreef. Diomin is nu in balbezit. Diomin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC AMKAR PERM - Bielyje Termity 0:2

73e minuut.
Kasparov rent richting de bal. Kasparov passt de bal met de wreef. Daar is Vasyljev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaliotnyj is nu in balbezit. Zaliotnyj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Grachiov passt de bal met de wreef. Zaplatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajkin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zajkin is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Zaplatin raakt geblesseerd tijdens het duel. Grachiov met een snel genomen vrije trap. Volodin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AMKAR PERM 72%, Bielyje Termity 28%.
FC AMKAR PERM - Bielyje Termity 0:2