Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Futbalová akadémia mládeže Nemravní Démoni
nová Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Šuhaj met een sublieme pass. Casanellas is nu in balbezit. Casanellas passt de bal met de wreef. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja haalt uit met een fantastische trap. Selešťák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rapallo rent richting de bal. Rapallo draait met de bal, schiet en ... Selešťák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Futbalová akadémia mládeže - Nemravní Démoni 1:0

12e minuut.
Vrbický kopt de bal weg. Krajčirovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajčirovič met een sublieme pass. Škoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Škoda schiet op doel. Bumann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Bellot geeft een lange en hoge pass. Kokoska is nu in balbezit. Azambuja onderschept slim de pass. Azambuja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Futbalová akadémia mládeže - Nemravní Démoni 2:0

38e minuut.
Casanellas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Engin rent richting de bal. Krajčirovič tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krajčirovič krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Casanellas geeft een lange en hoge pass. Engin kopt de bal weg. Rapallo heeft problemen om de bal te vangen. Rapallo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Futbalová akadémia mládeže - Nemravní Démoni 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futbalová akadémia mládeže 45%, Nemravní Démoni 55%.
Futbalová akadémia mládeže - Nemravní Démoni 3:0

46e minuut.
Krajčirovič passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Casanellas de bal. Casanellas passt de bal met de wreef. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja draait met de bal, schiet en ... Selešťák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rapallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapallo schiet op doel. Selešťák werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Gillot bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Škoda. Gillot raakt geblesseerd tijdens het duel. Vikariyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Azambuja kopt de bal weg. Casanellas is nu in balbezit. Casanellas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Engin onderschept slim de pass. Peeters is nu in balbezit. Peeters passt de bal zonder na te denken. Casanellas is nu in balbezit. Casanellas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Peeters met de inworp. Engin rent richting de bal. Engin passt de bal met de wreef. Rapallo rent richting de bal. Rapallo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Šuhaj geeft de bal voor. Inworp. Peeters met de inworp. Rapallo rent richting de bal. Rapallo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Vikariyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vikariyk passt de bal met de wreef. Rapallo is nu in balbezit. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Selešťák trapt de bal weg. Engin kopt de bal weg. Klungelig pakt Rapallo de bal. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Futbalová akadémia mládeže 29%, Nemravní Démoni 71%.
Futbalová akadémia mládeže - Nemravní Démoni 3:0