Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diamond FC AgárdSC
xd Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.9 gemiddelde waardering 27.1
slecht Schieten matig
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


14e minuut.
Bor speelt de bal door. Mocsai kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fáy de bal onder controle te krijgen. Orbán rent richting de bal. Orbán haalt uit met een fantastische trap. Bor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Inworp. Gyulai met de inworp. Udvari rent richting de bal. Udvari geeft een hoge lob. Daar is Őry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamond FC - AgárdSC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamond FC 58%, AgárdSC 42%.
Diamond FC - AgárdSC 0:1

49e minuut.
Gyurcsány is nu in balbezit. Mocsai onderschept slim de pass. Payer bereikt de bal nog maar net als eerste. Payer geeft de bal voor. Fáy heeft problemen om de bal te vangen. Bor bokst de bal weg.

52e minuut.
Klungelig pakt Baran de bal. Payer rent richting de bal. Baran maakt een afschuwelijke overtreding. Baran krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Sagáth verovert de bal door een tackle van achteren. Sagáth geeft een hoge lob. Orbán is nu in balbezit. Orbán schiet op doel. Bor probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pálinger rent richting de bal. Mocsai onderschept slim de pass. Gyurcsány tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mocsai wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mocsai kan niet meer verder spelen. Rákos komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Rákos rent richting de bal. Rákos passt de bal met de wreef. Payer rent richting de bal. Payer schiet op doel. Bor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamond FC - AgárdSC 0:2

80e minuut.
Fáy passt de bal met de wreef. Világi rent richting de bal. Udvari bereikt de bal nog maar net als eerste. Udvari draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Világi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Payer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bor probeert naar een medespeler te passen. Illovszky kopt de bal weg. Rákos geeft de bal voor. Bor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Rákos rent richting de bal. Buday onderschept slim de pass. Buday passt de bal met de wreef. Joó is nu in balbezit. Joó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diamond FC - AgárdSC 1:2

85e minuut.
Daar is Illovszky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buday rent richting de bal. Mracskó is nu in balbezit. Buday onderschept slim de pass. Buday haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Orbán is nu in balbezit. Gyurcsány bereikt de bal nog maar net als eerste. Udvari rent richting de bal. Udvari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamond FC - AgárdSC 1:3

87e minuut.
Udvari passt de bal met de wreef. Joó rent richting de bal. Sagáth begaat een overtreding. Joó raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamond FC 53%, AgárdSC 47%.
Diamond FC - AgárdSC 1:3