Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-03 18:32
  • Competitiewedstrijd: Megye I.11
  • Stadion: Spiriva Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 17428
Mentsvár Donner FC
532 Tactiek 3-5-2_Sajat
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 33.6
weak Schieten adequate
adequate Passen average
solid Verdedigen weak


10e minuut.
Filipescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cavada komt het veld opgelopen. Urbanik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kecskés krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Vasas bereikt de bal nog maar net als eerste. Serdült onderschept slim de pass. Bal verovert de bal door een tackle van achteren. Bal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mentsvár - Donner FC 0:1

23e minuut.
Urbanik onderschept slim de pass. Urbanik met een sublieme pass. Serfel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski onderschept slim de pass. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Mentsvár - Donner FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mentsvár 49%, Donner FC 51%.
Mentsvár - Donner FC 0:2

60e minuut.
Serdült bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal begaat een overtreding. Serdült is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Urbanik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gualdi heeft problemen om de bal te vangen. Kecskés is nu in balbezit. Kecskés schiet op doel. Guldahl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Kecskés met een sublieme pass. Daar is Ilku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Bernard ... Strafschop! Bernard krijgt een gele kaart. Brezovcsik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Görbicz komt het veld opgelopen. Vindisch neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mentsvár - Donner FC 1:2

83e minuut.
Görbicz rent richting de bal. Jasieńczyk is nu in balbezit. Görbicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ilku is nu in balbezit. Ilku geeft de bal voor. Paal! Guldahl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mentsvár - Donner FC 2:2

87e minuut.
Jasieńczyk geeft de bal voor. Dobronya kopt de bal weg. Daar is Görbicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulowski rent richting de bal. Sulowski schiet op doel. Leszkoven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mentsvár 45%, Donner FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mentsvár - Donner FC 2:2