Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Zohari Zmajevi SAPNA
5-3-1-1 Tactiek podmornica
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
69.9 gemiddelde waardering 66.7
outstanding Schieten formidable
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Hanke passt de bal met de wreef. Lozano rent richting de bal. Lozano geeft een hoge lob. Šarkotić is nu in balbezit. Šarkotić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Zohari - Zmajevi SAPNA 1:0

9e minuut.
Stafidă rent richting de bal. Stafidă probeert naar een medespeler te passen. Hanke is nu in balbezit. Hanke geeft een lange en hoge pass. Butulija maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Šarkotić is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Łatuszyński met een sublieme pass. Şamlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamlı geeft een hoge lob. Albert bereikt de bal nog maar net als eerste. Albert haalt uit met een fantastische trap. Çelebi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Biżek speelt de bal door. Misita rent richting de bal. Misita met een sublieme pass. Albert rent richting de bal. Albert haalt uit met een fantastische trap. Çelebi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Lozano met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şamlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leshchenko rent richting de bal. Leshchenko geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Zohari - Zmajevi SAPNA 1:1

33e minuut.
Misita rent richting de bal. Misita passt de bal in één keer door. Kelleme is nu in balbezit. Kelleme haalt uit met een fantastische trap. Çelebi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Biżek speelt de bal door. Misita rent richting de bal. Misita passt de bal met de wreef. Kelleme is nu in balbezit. Kelleme schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Zohari 59%, Zmajevi SAPNA 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Zohari - Zmajevi SAPNA 1:1

47e minuut.
Butulija is nu in balbezit. Torrealba rent richting de bal. Butulija onderschept slim de pass. Butulija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Zohari - Zmajevi SAPNA 2:1

56e minuut.
Lozano is nu in balbezit. Lozano passt de bal in één keer door. Hanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanke geeft een lange en hoge pass. Butulija springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Zohari - Zmajevi SAPNA 3:1

61e minuut.
Lisowicz geeft de bal voor. Inworp. Hanke met de inworp. Šarkotić is nu in balbezit. Šarkotić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Stafidă met een sublieme pass. Hanke heeft problemen om de bal te vangen. Hanke geeft een hoge lob. Butulija springt en kopt de bal. Çığırtkan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Çığırtkan niet meer kan verder spelen. Elimelec komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Leshchenko met een sublieme pass. Şamlı speelt de bal door. Albert rent richting de bal. Leshchenko is nu in balbezit. Leshchenko geeft een hoge lob. Çelebi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Leshchenko passt de bal zonder na te denken. Misita bereikt de bal nog maar net als eerste. Misita passt de bal in één keer door. Kelleme bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelleme draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Leshchenko rent richting de bal. Leshchenko speelt de bal door. Albert is nu in balbezit. Kelleme is nu in balbezit. Kelleme schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Leshchenko speelt de bal door. Şamlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamlı geeft de bal voor. Albert rent richting de bal. Albert haalt uit met een fantastische trap. Çelebi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Şamlı speelt de bal door. Daar is Stafidă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stafidă geeft een hoge lob. Butulija is nu in balbezit. Butulija haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Butulija rent richting de bal. Butulija haalt uit met een fantastische trap. Biżek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stafidă rent richting de bal. Stafidă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Zohari 48%, Zmajevi SAPNA 52%.
FK Zohari - Zmajevi SAPNA 3:1