Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-16 19:11
  • Competitiewedstrijd: Premijer Liga
  • Stadion: BOLEYN GROUND
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 28952
F.C.WEST HAM UNITED Ursa FC
provjera!! Tactiek sila
42% Balbezit 58%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.4 gemiddelde waardering 63.7
adequate Schieten excellent
weak Passen outstanding
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Ahmut rent richting de bal. Ahmut passt de bal met de wreef. Kart Pedersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegliński onderschept slim de pass. Jegliński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Emšo onderschept slim de pass. Emšo met een sublieme pass. Cavin heeft problemen om de bal te vangen. Cavin geeft een hoge lob. Scimitarra maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Karacabey verovert de bal door een tackle van achteren. Karacabey passt de bal zonder na te denken. Scimitarra heeft problemen om de bal te vangen. Scimitarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.WEST HAM UNITED - Ursa FC 0:1

18e minuut.
Cavin geeft een hoge lob. Scimitarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guibelalde legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Scimitarra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guerinoni zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Balošík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guerinoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerinoni schiet op doel. Balošík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Scimitarra rent richting de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Jegliński met een snelle inworp. Krasnoperov rent richting de bal. Krasnoperov passt de bal zonder na te denken. Guerinoni rent richting de bal. Guerinoni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Luciak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jegliński met een snelle inworp. Krasnoperov probeert de bal met de borst te controleren. Krasnoperov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kart Pedersen is nu in balbezit. Jegliński verovert de bal door een tackle van achteren. Jegliński geeft een lange en hoge pass. Scimitarra is nu in balbezit. Scimitarra schiet op doel. Balošík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Karacabey bereikt de bal nog maar net als eerste. Karacabey geeft een hoge lob. Emšo kopt de bal weg. Krasnoperov is nu in balbezit. Krasnoperov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Karacabey rent richting de bal. Karacabey geeft de bal voor. Gronek geeft een lange en hoge pass. Scimitarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Scimitarra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.WEST HAM UNITED - Ursa FC 0:2

40e minuut.
Guerinoni passt de bal met de wreef. Cavin rent richting de bal. Cavin geeft een lange en hoge pass. Daar is Guerinoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerinoni schiet op doel. Balošík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.WEST HAM UNITED - Ursa FC 0:3

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jegliński neemt de hoekschop. Cavin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavin draait met de bal, schiet en ... Balošík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.WEST HAM UNITED - Ursa FC 0:4

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jegliński met de inworp. Krasnoperov rent richting de bal. Krasnoperov schiet op doel. Karacabey kan de bal niet met de borst controleren. Balošík bokst de bal weg.

44e minuut.
Dheedene verovert de bal door een tackle van achteren. Dheedene passt de bal zonder na te denken. Cavin rent richting de bal. Cavin geeft een lange en hoge pass. Scimitarra krijgt zijn hoofd ertegen. Balošík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.WEST HAM UNITED 89%, Ursa FC 11%.
F.C.WEST HAM UNITED - Ursa FC 0:4

47e minuut.
Krasnoperov rent richting de bal. Krasnoperov geeft een lange en hoge pass. Guerinoni rent richting de bal. Guerinoni draait met de bal, schiet en ... Balošík probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Guerinoni bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.WEST HAM UNITED - Ursa FC 0:5

48e minuut.
Dheedene geeft een lange en hoge pass. Daar is Cavin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavin speelt de bal door. Krasnoperov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnoperov geeft een hoge lob. Balošík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Scimitarra bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cavin neemt de hoekschop. Guerinoni springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Cavin rent richting de bal. Cavin geeft de bal voor. Guerinoni kopt de bal weg. Scimitarra is nu in balbezit. Scimitarra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Krasnoperov rent richting de bal. Krasnoperov passt de bal in één keer door. Scimitarra is nu in balbezit. Scimitarra schiet op doel. Balošík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.WEST HAM UNITED - Ursa FC 0:6

62e minuut.
Guerinoni springt en kopt de bal. Balošík speelt de bal door. Emšo kopt de bal weg. Daar is Krasnoperov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasnoperov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Rao bereikt de bal nog maar net als eerste. Rao passt de bal met de wreef. Emšo probeert naar een medespeler te passen. Jegliński rent richting de bal. Jegliński haalt uit met een fantastische trap. Balošík bokst de bal weg.

68e minuut.
Krasnoperov onderschept slim de pass. Krasnoperov passt de bal met de wreef. Cavin speelt de bal door. Scimitarra is nu in balbezit. Scimitarra draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balošík probeert naar een medespeler te passen. Krasnoperov kopt de bal weg. Klungelig pakt Piechaczek de bal. Scimitarra is nu in balbezit. Scimitarra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Cavin rent richting de bal. Cavin geeft een lange en hoge pass. Guibelalde heeft problemen om de bal te vangen. Guerinoni is nu in balbezit. Guerinoni schiet op doel. Balošík bokst de bal weg.

72e minuut.
Gronek kopt de bal weg. Jegliński is nu in balbezit. Jegliński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gronek de bal. Gronek geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Guerinoni passt de bal met de wreef. Cavin probeert naar een medespeler te passen. Scimitarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Scimitarra haalt uit met een fantastische trap. Balošík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.WEST HAM UNITED - Ursa FC 0:7

77e minuut.
Emšo verovert de bal door een tackle van achteren. Emšo passt de bal zonder na te denken. Cavin rent richting de bal. Cavin geeft de bal voor. Scimitarra springt en kopt de bal. Balošík bokst de bal weg.

82e minuut.
Guibelalde onderschept slim de pass. Guibelalde probeert naar een medespeler te passen. Cavin is nu in balbezit. Cavin geeft een lange en hoge pass. Guerinoni krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Guerinoni passt de bal in één keer door. Karacabey controleert de bal met de borst. Scimitarra is nu in balbezit. Scimitarra schiet op doel. Guibelalde probeert de bal aan de voet te houden. Balošík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guerinoni is nu in balbezit. Guerinoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.WEST HAM UNITED - Ursa FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.WEST HAM UNITED 84%, Ursa FC 16%.
F.C.WEST HAM UNITED - Ursa FC 0:8