Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Krajisnik VK FC Manekeni
Normal Tactiek 4-3-3
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 41.5
weak Schieten adequate
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen poor


22e minuut.
Jeričević geeft een hoge lob. Milićević kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kaknjo de bal onder controle te krijgen. Durdžić is nu in balbezit. Durdžić haalt uit met een fantastische trap. Paal!

24e minuut.
Dugić rent richting de bal. Durdžić verovert de bal door een tackle van achteren. Durdžić passt de bal zonder na te denken. Milićević rent richting de bal. Milićević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sudžum geeft de bal voor. Milićević heeft problemen om de bal te vangen. Durdžić is nu in balbezit. Durdžić schiet op doel. Pekez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Krajisnik VK - FC Manekeni 0:1

30e minuut.
Jablan rent richting de bal. Sudžum rent richting de bal. Sudžum passt de bal zonder na te denken. Durdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Durdžić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kulušić rent richting de bal. Kulušić passt de bal met de wreef. Uzeirbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Durdžić verovert de bal door een tackle van achteren. Durdžić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Krajisnik VK - FC Manekeni 0:2

39e minuut.
Milićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaknjo is nu in balbezit. Uzeirbegović is nu in balbezit. Durdžić onderschept slim de pass. Durdžić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Krajisnik VK 60%, FC Manekeni 40%.
NK Krajisnik VK - FC Manekeni 0:2

67e minuut.
Durdžić rent richting de bal. Milićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaknjo is nu in balbezit. Durdžić rent richting de bal. Durdžić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Krajisnik VK - FC Manekeni 0:3

73e minuut.
Resumović rent richting de bal. Jusufi is nu in balbezit. Adžem tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adžem krijgt een gele kaart. Jusufi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Jusufi kan niet meer verder spelen. Džinalić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Krajisnik VK 65%, FC Manekeni 35%.
NK Krajisnik VK - FC Manekeni 0:3