Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cimentul Sibiu FC Arg
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Guţu geeft een lange en hoge pass. Constantin kopt de bal weg. Secăreanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garştea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Toderaşca is nu in balbezit. Godri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minea. Minea krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Inworp. Constantin met een snelle inworp. Şoimaru geeft een lange en hoge pass. Torje rent richting de bal. Torje schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cimentul Sibiu - FC Arg 1:0

36e minuut.
Judele probeert naar een medespeler te passen. Garştea is nu in balbezit. Met opzet legt Plop zijn tegenspeler op de grond. Plop krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Lung is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minea. Lung is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Godri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Priceputu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cimentul Sibiu 44%, FC Arg 56%.
Cimentul Sibiu - FC Arg 1:0

62e minuut.
Constantin is nu in balbezit. Toderaşca onderschept slim de pass. Toderaşca speelt de bal door. Davidovici rent richting de bal. Davidovici haalt uit met een fantastische trap. Priceputu bokst de bal weg.

76e minuut.
Socea geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eftene zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Toderaşca met de inworp. Daar is Godri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Judele zijn tegenspeler op de grond. Judele krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cimentul Sibiu 51%, FC Arg 49%.
Cimentul Sibiu - FC Arg 1:0