Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALKAN FC kuzen
Normal Tactiek 352
39% Balbezit 61%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 46.4
unsatisfactory Schieten good
poor Passen good
weak Verdedigen adequate


7e minuut.
Savaşır speelt de bal door. Seyhanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyhanlı passt de bal in één keer door. Ataer is nu in balbezit. Ataer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALKAN - FC kuzen 0:1

12e minuut.
Demir is nu in balbezit. Demir geeft de bal voor. Kürti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürti draait met de bal, schiet en ... Tamarslan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALKAN - FC kuzen 0:2

16e minuut.
Goupil passt de bal in één keer door. Yaltız bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagailîc rent richting de bal. Yaltız onderschept slim de pass. Yaltız schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALKAN - FC kuzen 1:2

22e minuut.
Sultz met een harde bal richting middenveld. Seyhanlı kopt de bal weg. Klungelig pakt Tekir de bal. Kürti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALKAN - FC kuzen 1:3

31e minuut.
Daar is Cesur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cesur passt de bal met de wreef. Nagailîc probeert naar een medespeler te passen. Kürti heeft problemen om de bal te vangen. Kürti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Seyhanlı rent richting de bal. Seyhanlı passt de bal in één keer door. Kürti rent richting de bal. Kürti haalt uit met een fantastische trap. Tamarslan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALKAN - FC kuzen 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALKAN 75%, FC kuzen 25%.
ALKAN - FC kuzen 1:4

49e minuut.
Belen controleert de bal met de borst. Savaşır bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşır probeert naar een medespeler te passen. Bilgenç bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgenç draait met de bal, schiet en ... Sultz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Ataer probeert de bal aan de voet te houden. Bilgenç is nu in balbezit. Nagailîc begaat een overtreding. Nagailîc krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Demir geeft de bal voor. Ataer kopt de bal weg. Seyhanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürti rent richting de bal. Kürti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALKAN - FC kuzen 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALKAN 64%, FC kuzen 36%.
ALKAN - FC kuzen 1:5