Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Levski Septemvri FC ARARAT Plovdiv
Normal Tactiek 1
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 31.4
poor Schieten good
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Palichev geeft de bal voor. Cenkov probeert de bal aan de voet te houden. Babac bereikt de bal nog maar net als eerste. Babac schiet op doel. Bezinski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Septemvri - FC ARARAT Plovdiv 0:1

12e minuut.
Vutkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Elenski onderschept slim de pass. Elenski passt de bal in één keer door. Babac bereikt de bal nog maar net als eerste. Babac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Septemvri - FC ARARAT Plovdiv 0:2

21e minuut.
Medina Luna geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manolov met een snelle inworp. Belnikolovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Belnikolovski draait met de bal, schiet en ... Traykov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. López Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. López Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Septemvri - FC ARARAT Plovdiv 1:2

26e minuut.
Shipkov probeert naar een medespeler te passen. Elenski bereikt de bal nog maar net als eerste. Elenski passt de bal zonder na te denken. Babac rent richting de bal. Babac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Elenski rent richting de bal. Elenski geeft een lange en hoge pass. Babac rent richting de bal. Babac schiet op doel. Bezinski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lyubomirov trapt de bal weg van het doel. Belnikolovski kopt de bal weg. Daar is Babac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Septemvri - FC ARARAT Plovdiv 1:3

35e minuut.
Kazakov geeft een hoge lob. Babac heeft problemen om de bal te vangen. Elenski rent richting de bal. Babac verovert de bal door een tackle van achteren. Babac haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bezinski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Elenski geeft een hoge lob. López Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. López Jiménez passt de bal in één keer door. Gurdev is nu in balbezit. Gurdev geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski Septemvri 57%, FC ARARAT Plovdiv 43%.
Levski Septemvri - FC ARARAT Plovdiv 1:3

60e minuut.
Vutkov rent richting de bal. Vutkov passt de bal met de wreef. Karakirov met een sublieme pass. Gurdev is nu in balbezit. Gurdev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rusev speelt de bal door. Mieder rent richting de bal. Mieder passt de bal met de wreef. Babac rent richting de bal. Babac haalt uit met een fantastische trap. Bezinski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Septemvri - FC ARARAT Plovdiv 1:4

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bezinski trapt de bal weg van het doel. Elenski kopt de bal weg. Babac bereikt de bal nog maar net als eerste. Babac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Septemvri - FC ARARAT Plovdiv 1:5

70e minuut.
Vutkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Elenski verovert de bal door een tackle van achteren. Elenski passt de bal zonder na te denken. Babac bereikt de bal nog maar net als eerste. Babac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Medina Luna geeft een hoge lob. Klungelig pakt Elenski de bal. Babac is nu in balbezit. Daar is Babac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babac draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Mieder kopt de bal weg. Klungelig pakt Elenski de bal. Elenski met een sublieme pass. Babac is nu in balbezit. Babac schiet op doel. Bezinski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Septemvri - FC ARARAT Plovdiv 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski Septemvri 64%, FC ARARAT Plovdiv 36%.
Levski Septemvri - FC ARARAT Plovdiv 1:6