Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chernite Bikove Kralskite Nakovalni
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 15.3
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Zharkov verovert de bal door een tackle van achteren. Zharkov probeert naar een medespeler te passen. Bikov rent richting de bal. Barekov verovert de bal door een tackle van achteren. Barekov draait met de bal, schiet en ... Nedkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Nedkov niet meer kan verder spelen. Zlatev komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Bakalov passt de bal zonder na te denken. Barekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barekov speelt de bal door. Lolov is nu in balbezit. Lolov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Sokerov is nu in balbezit. Barekov onderschept slim de pass. Lolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barekov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Genchev verovert de bal door een tackle van achteren. Genchev passt de bal met de wreef. Lolov is nu in balbezit. Lolov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chernite Bikove - Kralskite Nakovalni 1:0

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mushev met een snelle inworp. Sokerov is nu in balbezit. Barekov onderschept slim de pass. Barekov haalt uit met een fantastische trap. Zlatev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chernite Bikove 33%, Kralskite Nakovalni 67%.
Chernite Bikove - Kralskite Nakovalni 1:0

52e minuut.
Semov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov met een sublieme pass. Boyadziev rent richting de bal. Boyadziev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

73e minuut.
Parashkevov onderschept slim de pass. Pamukov speelt de bal door. Koprivarov rent richting de bal. Lolov verovert de bal door een tackle van achteren. Lolov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pamukov kopt de bal weg. Mihalev rent richting de bal. Mihalev geeft een lange en hoge pass. Pamukov rent richting de bal. Pamukov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chernite Bikove - Kralskite Nakovalni 2:0

85e minuut.
Enchev geeft de bal voor. Genchev kopt de bal weg. Barekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lolov is nu in balbezit. Lolov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Zharkov rent richting de bal. Zharkov passt de bal zonder na te denken. Boyadziev bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyadziev haalt uit met een fantastische trap. Aleksandrov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chernite Bikove - Kralskite Nakovalni 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chernite Bikove 44%, Kralskite Nakovalni 56%.
Chernite Bikove - Kralskite Nakovalni 2:1