Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria II Gallant Eraz
exotic Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
13% Spel op eigen helft 87%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.9 gemiddelde waardering 18.5
very good Schieten weak
solid Passen weak
good Verdedigen poor


4e minuut.
Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva geeft een hoge lob. Tarlósi kopt de bal weg. Babayan is nu in balbezit. Babayan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - Gallant Eraz 1:0

7e minuut.
Tarlósi is nu in balbezit. Parrish rent richting de bal. Tarlósi rent richting de bal. Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Hamal maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tarlósi rent richting de bal. Tarlósi passt de bal in één keer door. Parrish is nu in balbezit. Parrish haalt uit met een fantastische trap. Tamanyan bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Văduva geeft een lange en hoge pass. Tamanyan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karents de bal. Chlastawa geeft een hoge lob. Babayan kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Tummolo geeft een lange en hoge pass. Arzumanyan heeft problemen om de bal te vangen. Tarlósi rent richting de bal. Tarlósi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - Gallant Eraz 2:0

21e minuut.
Kasparov is nu in balbezit. Văduva verovert de bal door een tackle van achteren. Văduva passt de bal in één keer door. Daar is Parrish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parrish schiet op doel. Tamanyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karinyan kan de bal niet met de borst controleren. Tarlósi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarlósi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - Gallant Eraz 3:0

23e minuut.
Tummolo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Parrish de bal. Parrish passt de bal zonder na te denken. Tarlósi is nu in balbezit. Tarlósi haalt uit met een fantastische trap. Tamanyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Klungelig pakt Parrish de bal. Parrish passt de bal in één keer door. Tarlósi rent richting de bal. Tarlósi haalt uit met een fantastische trap. Tamanyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - Gallant Eraz 4:0

33e minuut.
Văduva passt de bal in één keer door. Tarlósi is nu in balbezit. Tarlósi geeft een hoge lob. Arzumanyan heeft problemen om de bal te vangen. Tarlósi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - Gallant Eraz 5:0

36e minuut.
Tarlósi geeft een lange en hoge pass. Aprikyan is nu in balbezit. Tummolo onderschept slim de pass. Tummolo geeft een hoge lob. Parrish maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - Gallant Eraz 6:0

39e minuut.
Hovannisyan rent richting de bal. Tummolo verovert de bal door een tackle van achteren. Tummolo passt de bal met de wreef. Parrish rent richting de bal. Parrish draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - Gallant Eraz 7:0

40e minuut.
Przyłuski met een sublieme pass. Karinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish verovert de bal door een tackle van achteren. Babayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - Gallant Eraz 8:0

42e minuut.
Daar is Văduva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văduva geeft een hoge lob. Tarlósi kopt de bal weg. Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - Gallant Eraz 9:0

44e minuut.
Tummolo met een snelle inworp. Văduva geeft de bal voor. Parrish rent richting de bal. Tarlósi rent richting de bal. Tarlósi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - Gallant Eraz 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria II 13%, Gallant Eraz 87%.
Victoria II - Gallant Eraz 10:0

50e minuut.
Parrish rent richting de bal. Parrish speelt de bal door. Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarlósi is nu in balbezit. Tarlósi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Văduva geeft een lange en hoge pass. Arzumanyan geeft een hoge lob. Tummolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tummolo geeft een lange en hoge pass. Babayan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kasparov verovert de bal door een tackle van achteren. Văduva verovert de bal door een tackle van achteren. Văduva met een sublieme pass. Tarlósi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarlósi schiet op doel. Tamanyan bokst de bal weg. Parrish is nu in balbezit. Parrish draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - Gallant Eraz 11:0

61e minuut.
Przyłuski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Văduva rent richting de bal. Văduva geeft een lange en hoge pass. Parrish krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Parrish passt de bal in één keer door. Tarlósi is nu in balbezit. Tarlósi passt de bal in één keer door. Babayan is nu in balbezit. Babayan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Tummolo passt de bal met de wreef. Parrish met een sublieme pass. Tarlósi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarlósi haalt uit met een fantastische trap. Tamanyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - Gallant Eraz 12:0

73e minuut.
Daar is Karinyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parrish rent richting de bal. Parrish passt de bal zonder na te denken. Daar is Babayan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babayan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - Gallant Eraz 13:0

74e minuut.
Klungelig pakt Văduva de bal. Văduva geeft een lange en hoge pass. Przyłuski heeft problemen om de bal te vangen. Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Văduva passt de bal zonder na te denken. Tarlósi is nu in balbezit. Tarlósi geeft een hoge lob. Parrish kan de bal niet met de borst controleren. Parrish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - Gallant Eraz 14:0

84e minuut.
Hamal geeft een lange en hoge pass. Văduva kopt de bal weg. Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarlósi is nu in balbezit. Tarlósi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria II 13%, Gallant Eraz 87%.
Victoria II - Gallant Eraz 14:0