Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ararat Adana Pataniner
sentiii Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 18.4
very good Schieten poor
average Passen unsatisfactory
solid Verdedigen poor


6e minuut.
Köteles probeert naar een medespeler te passen. Baghumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bareghamyan onderschept slim de pass. Bareghamyan schiet op doel. Manaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - Adana Pataniner 1:0

11e minuut.
Köteles verovert de bal door een tackle van achteren. Benini geeft een lange en hoge pass. Bareghamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bareghamyan schiet op doel. Manaryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - Adana Pataniner 2:0

13e minuut.
Teletubiański passt de bal met de wreef. Bareghamyan rent richting de bal. Bareghamyan passt de bal zonder na te denken. Emilyan is nu in balbezit. Emilyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Köteles neemt de hoekschop. Manaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Emilyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Emilyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - Adana Pataniner 3:0

16e minuut.
Sarafyan speelt de bal door. Bareghamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bareghamyan passt de bal zonder na te denken. Emilyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Emilyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - Adana Pataniner 4:0

17e minuut.
Petrosyan speelt de bal door. Köteles rent richting de bal. Köteles probeert naar een medespeler te passen. Bareghamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bareghamyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - Adana Pataniner 5:0

26e minuut.
Ishtoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashouryan verovert de bal door een tackle van achteren. Sarafyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashouryan verovert de bal door een tackle van achteren. Mashouryan geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Teletubiański onderschept slim de pass. Teletubiański geeft een lange en hoge pass. Emilyan heeft problemen om de bal te vangen. Emilyan haalt uit met een fantastische trap. Bareghamyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - Adana Pataniner 6:0

30e minuut.
Hunanyan kan de bal niet met de borst controleren. Bareghamyan is nu in balbezit. Bareghamyan passt de bal in één keer door. Emilyan rent richting de bal. Emilyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - Adana Pataniner 7:0

32e minuut.
Köteles bereikt de bal nog maar net als eerste. Köteles met een sublieme pass. Bareghamyan is nu in balbezit. Bareghamyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - Adana Pataniner 8:0

36e minuut.
Emilyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bareghamyan is nu in balbezit. Bareghamyan passt de bal zonder na te denken. Emilyan is nu in balbezit. Emilyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - Adana Pataniner 9:0

37e minuut.
Emilyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sarkisov komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Mahakyan is nu in balbezit. Bareghamyan begaat een overtreding. Mahakyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baghumyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Petrosyan kopt de bal weg. Ishtoyan rent richting de bal. Benini onderschept slim de pass. Benini geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - Adana Pataniner 10:0

42e minuut.
Mashouryan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Makhanyan de bal. Sarkisov verovert de bal door een tackle van achteren. Sarkisov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - Adana Pataniner 11:0

45e minuut.
Ishtoyan is nu in balbezit. Mashouryan verovert de bal door een tackle van achteren. Mashouryan speelt de bal door. Sarkisov is nu in balbezit. Sarkisov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - Adana Pataniner 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ararat 20%, Adana Pataniner 80%.
FC Ararat - Adana Pataniner 12:0

54e minuut.
Makhanyan onderschept slim de pass. Makhanyan geeft een hoge lob. Inworp. Mashouryan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benini geeft de bal voor. Manaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mashouryan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Köteles bereikt de bal nog maar net als eerste. Köteles geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Bareghamyan is nu in balbezit. Sarkisov rent richting de bal. Bareghamyan rent richting de bal. Sarkisov is nu in balbezit. Sarkisov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bareghamyan rent richting de bal. Bareghamyan geeft een lange en hoge pass. Benini is nu in balbezit. Sarkisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarkisov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Köteles speelt de bal door. Bareghamyan is nu in balbezit. Bareghamyan passt de bal met de wreef. Sarkisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarkisov haalt uit met een fantastische trap. Manaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Mashouryan verovert de bal door een tackle van achteren. Mashouryan speelt de bal door. Sarkisov met een sublieme pass. Bareghamyan rent richting de bal. Bareghamyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

68e minuut.
Köteles rent richting de bal. Köteles passt de bal met de wreef. Bareghamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bareghamyan draait met de bal, schiet en ... Manaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ishtoyan is nu in balbezit. Benini verovert de bal door een tackle van achteren. Benini passt de bal in één keer door. Sarkisov rent richting de bal. Sarkisov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - Adana Pataniner 13:0

71e minuut.
Klungelig pakt Levonyan de bal. Hunanyan rent richting de bal. Hunanyan passt de bal zonder na te denken. Sarkisov is nu in balbezit. Sarkisov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Köteles bereikt de bal nog maar net als eerste. Köteles met een sublieme pass. Mashouryan met een sublieme pass. Köteles is nu in balbezit. Köteles geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Benini heeft problemen om de bal te vangen. Benini geeft een lange en hoge pass. Sarkisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarkisov schiet op doel. Manaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Benini bereikt de bal nog maar net als eerste. Benini geeft de bal voor. Bareghamyan heeft problemen om de bal te vangen. Sarkisov is nu in balbezit. Sarkisov draait met de bal, schiet en ... Manaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ararat - Adana Pataniner 14:0

82e minuut.
Bareghamyan is nu in balbezit. Makhanyan is nu in balbezit. Bareghamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Bareghamyan schiet op doel. Sarkisov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sarafyan controleert de bal met de borst. Sarkisov speelt de bal door. Bareghamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bareghamyan draait met de bal, schiet en ... Makhanyan probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Inworp. Köteles met een snelle inworp. Daar is Benini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benini geeft de bal voor. Mashouryan kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ararat 18%, Adana Pataniner 82%.
FC Ararat - Adana Pataniner 14:0