Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real San Pedro FC Maraton Canillitas
New2017 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
25% Spel op eigen helft 75%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.9 gemiddelde waardering 17.5
good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Zelaya trapt de bal weg. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bandes krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Stříbrný geeft een hoge lob. Obrejan probeert naar een medespeler te passen. Corona bereikt de bal nog maar net als eerste. Corona draait met de bal, schiet en ... Zelaya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Pedro FC - Maraton Canillitas 1:0

12e minuut.
Emerim verovert de bal door een tackle van achteren. Emerim schiet op doel. Luque probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Obrejan is nu in balbezit. Obrejan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Corona met een snelle inworp. Aceituno is nu in balbezit. Aceituno geeft een lange en hoge pass. Obrejan is nu in balbezit. Obrejan haalt uit met een fantastische trap. Zelaya bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Castilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

26e minuut.
Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga passt de bal in één keer door. Rautakoski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Corona de bal. Corona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Pedro FC - Maraton Canillitas 2:0

29e minuut.
Rautakoski geeft de bal voor. Zelaya probeert naar een medespeler te passen. Rautakoski kopt de bal weg. Emerim rent richting de bal. Emerim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Luque de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Rautakoski onderschept slim de pass. Rautakoski met een sublieme pass. Obrejan met een sublieme pass. Emerim is nu in balbezit. Emerim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Pedro FC - Maraton Canillitas 3:0

33e minuut.
Arteaga onderschept slim de pass. Arteaga speelt de bal door. Castilo is nu in balbezit. Emerim onderschept slim de pass. Emerim haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Arteaga geeft de bal voor. Coca kopt de bal weg. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan geeft de bal voor. Corona maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Pedro FC - Maraton Canillitas 4:0

40e minuut.
Bogran probeert de bal aan de voet te houden. Aceituno geeft de bal voor. Obrejan is nu in balbezit. Obrejan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Pedro FC - Maraton Canillitas 5:0

42e minuut.
Castilo rent richting de bal. Emerim verovert de bal door een tackle van achteren. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan haalt uit met een fantastische trap. Zelaya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Pedro FC - Maraton Canillitas 6:0

44e minuut.
Coca rent richting de bal. Obrejan onderschept slim de pass. Obrejan met een sublieme pass. Emerim rent richting de bal. Emerim draait met de bal, schiet en ... Zelaya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Pedro FC - Maraton Canillitas 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real San Pedro FC 30%, Maraton Canillitas 70%.
Real San Pedro FC - Maraton Canillitas 7:0

49e minuut.
Arteaga probeert naar een medespeler te passen. Emerim rent richting de bal. Corona rent richting de bal. Corona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Pedro FC - Maraton Canillitas 8:0

52e minuut.
Corona is nu in balbezit. Corona geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Castilo de bal. Emerim rent richting de bal. Emerim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Castilo onderschept slim de pass. Rautakoski verovert de bal door een tackle van achteren. Rautakoski geeft een hoge lob. Obrejan rent richting de bal. Obrejan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Pedro FC - Maraton Canillitas 9:0

59e minuut.
Emerim onderschept slim de pass. Emerim passt de bal zonder na te denken. Corona rent richting de bal. Corona geeft de bal voor. Ferrufino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aceituno neemt de hoekschop. Rautakoski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Rautakoski passt de bal met de wreef. Obrejan rent richting de bal. Corona met een sublieme pass. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Gómez kopt de bal weg. Obrejan rent richting de bal. Obrejan probeert naar een medespeler te passen. Emerim bereikt de bal nog maar net als eerste. Emerim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Arteaga met de inworp. Aceituno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Ferrufino geeft een lange en hoge pass. Bogran is nu in balbezit. Bogran passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Arteaga de bal. Arteaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Rautakoski is nu in balbezit. Rautakoski passt de bal in één keer door. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga schiet op doel. Luque probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Corona zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Stříbrný de bal. Stříbrný haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Pedro FC - Maraton Canillitas 10:0

76e minuut.
Trujillo rent richting de bal. Arteaga onderschept slim de pass. Arteaga passt de bal zonder na te denken. Corona heeft problemen om de bal te vangen. Corona geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Castilo heeft problemen om de bal te vangen. Emerim bereikt de bal nog maar net als eerste. Emerim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Pedro FC - Maraton Canillitas 11:0

77e minuut.
Arteaga is nu in balbezit. Arteaga passt de bal in één keer door. Castilo rent richting de bal. Emerim is nu in balbezit. Emerim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Corona draait met de bal, schiet en ... Luque probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Obrejan geeft een lange en hoge pass. Corona rent richting de bal. Corona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Trujillo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Santos met de inworp. Rautakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rautakoski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Zelaya trapt de bal weg van het doel. Aceituno kopt de bal weg. Corona rent richting de bal. Corona draait met de bal, schiet en ... Zelaya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Pedro FC - Maraton Canillitas 12:0

86e minuut.
Gómez met een sublieme pass. Grande bereikt de bal nog maar net als eerste. Corona maakt een afschuwelijke overtreding. Corona krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Luque geeft een lange en hoge pass. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga probeert naar een medespeler te passen. Emerim is nu in balbezit. Emerim haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real San Pedro FC 21%, Maraton Canillitas 79%.
Real San Pedro FC - Maraton Canillitas 12:0