Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lah FC Abbeydale Scythes
433 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Stamatiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Skylitsis rent richting de bal. Karolou begaat een overtreding. Karolou krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Gialantzis passt de bal in één keer door. Mitoglou is nu in balbezit. Daar is Mitoglou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitoglou schiet op doel. Sakellarakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lah FC - Abbeydale Scythes 1:0

30e minuut.
Daar is Petzetakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantelis onderschept slim de pass. Pantelis probeert naar een medespeler te passen. Mitoglou is nu in balbezit. Mitoglou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Karolou verovert de bal door een tackle van achteren. Karolou speelt de bal door. Mitoglou is nu in balbezit. Mitoglou schiet op doel. Sakellarakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lah FC 54%, Abbeydale Scythes 46%.
Lah FC - Abbeydale Scythes 1:0

56e minuut.
Petzetakis rent richting de bal. Petzetakis probeert naar een medespeler te passen. Mitoglou is nu in balbezit. Karolou bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lah FC - Abbeydale Scythes 2:0

66e minuut.
Spyridon is nu in balbezit. Kaikas onderschept slim de pass. Kaikas geeft een lange en hoge pass. Karolou is nu in balbezit. Karolou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Stamatiou geeft een hoge lob. Daar is Peppas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peppas geeft een hoge lob. Mitoglou is nu in balbezit. Mitoglou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lah FC 38%, Abbeydale Scythes 62%.
Lah FC - Abbeydale Scythes 2:0