Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coronado San Jose fc.
4 2 3 1 beta Tactiek Jose
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.7 gemiddelde waardering 28.8
very good Schieten average
adequate Passen weak
solid Verdedigen weak


14e minuut.
Gibbs rent richting de bal. Gibbs geeft een lange en hoge pass. Araba heeft problemen om de bal te vangen. Zurita is nu in balbezit. Zurita draait met de bal, schiet en ... Montes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Gibbs passt de bal in één keer door. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmienny speelt de bal door. Zurita is nu in balbezit. Zurita draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gibbs probeert naar een medespeler te passen. Gómez is nu in balbezit. Met opzet legt Dick zijn tegenspeler op de grond. Dick krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Klungelig pakt Kuśmienny de bal. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kuśmienny zijn tegenspeler op de grond. Jiménez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jiménez kan niet meer verder spelen. Márquez komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Amighetti geeft een lange en hoge pass. Gómez kopt de bal weg. Dick probeert de bal aan de voet te houden. Zurita rent richting de bal. Zurita haalt uit met een fantastische trap. Montes bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gómez neemt de hoekschop. Gilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbert draait met de bal, schiet en ... Montes bokst de bal weg.

44e minuut.
Gómez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuśmienny probeert naar een medespeler te passen. Gilbert is nu in balbezit. Gilbert haalt uit met een fantastische trap. Singh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gilbert geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Zurita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zurita draait met de bal, schiet en ... Montes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coronado 40%, San Jose fc. 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Coronado - San Jose fc. 0:0

47e minuut.
Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios probeert naar een medespeler te passen. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita haalt uit met een fantastische trap. Montes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronado - San Jose fc. 1:0

67e minuut.
Valverde kan de bal niet met de borst controleren. Valverde met een sublieme pass. Daar is Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuśmienny rent richting de bal. Kuśmienny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coronado 43%, San Jose fc. 57%.
Coronado - San Jose fc. 1:0