Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AD Desastrosos Chelsea CR
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Alfaro rent richting de bal. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Mairena bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez schiet op doel. Tapia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Víquez is nu in balbezit. Meléndez rent richting de bal. Víquez verovert de bal door een tackle van achteren. Víquez draait met de bal, schiet en ... Tapia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AD Desastrosos - Chelsea CR 1:0

20e minuut.
Víquez verovert de bal door een tackle van achteren. Víquez geeft de bal voor. Barriomartín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chávez rent richting de bal. Chávez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Morales trapt de bal weg. Alfaro kopt de bal weg. Klungelig pakt Meléndez de bal. Víquez is nu in balbezit. Víquez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Acevedo passt de bal in één keer door. Víquez rent richting de bal. Víquez met een sublieme pass. Chávez is nu in balbezit. Chávez draait met de bal, schiet en ... Tapia bokst de bal weg.

26e minuut.
Fallas speelt de bal door. Aranda heeft problemen om de bal te vangen. Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Brown geeft een lange en hoge pass. Burtón maakt een snoekduik en kopt de bal. Guerrero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Alfaro passt de bal in één keer door. Barriomartín met een sublieme pass. Chávez rent richting de bal. Víquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Víquez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Aranda probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Fallas met een snelle inworp. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AD Desastrosos 51%, Chelsea CR 49%.
AD Desastrosos - Chelsea CR 1:0

49e minuut.
Acevedo speelt de bal door. Valverde rent richting de bal. Valverde met een sublieme pass. Burtón bereikt de bal nog maar net als eerste. Burtón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Garrido trapt de bal weg van het doel. Tucker kopt de bal weg. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

60e minuut.
Brown is nu in balbezit. Brown geeft een hoge lob. Altamirano kopt de bal weg. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AD Desastrosos - Chelsea CR 1:1

63e minuut.
Murdock geeft de bal voor. Barriomartín bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallas begaat een overtreding. Barriomartín is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hansen met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AD Desastrosos - Chelsea CR 2:1

68e minuut.
Tucker onderschept slim de pass. Tucker speelt de bal door. Burtón rent richting de bal. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AD Desastrosos - Chelsea CR 2:2

78e minuut.
Doeltrap. Meléndez met een harde bal richting middenveld. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Chávez is nu in balbezit. Chávez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AD Desastrosos - Chelsea CR 3:2

83e minuut.
Brown passt de bal met de wreef. Gamarra met een sublieme pass. Tucker speelt de bal door. Acevedo rent richting de bal. Acevedo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Chávez speelt de bal door. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Víquez verovert de bal door een tackle van achteren. Víquez schiet op doel. Tapia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AD Desastrosos - Chelsea CR 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AD Desastrosos 49%, Chelsea CR 51%.
AD Desastrosos - Chelsea CR 4:2