Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Victiana SRL` Rîşcani M@nchester united stars fc
Normal Tactiek blackie
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.2 gemiddelde waardering 58.3
poor Schieten excellent
average Passen very good
poor Verdedigen adequate


6e minuut.
Cerempei rent richting de bal. Schwartz verovert de bal door een tackle van achteren. Schwartz met een sublieme pass. Doscă rent richting de bal. Doscă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Con rent richting de bal. Con draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Victiana SRL` Rîşcani - M@nchester united stars fc 0:1

7e minuut.
Doscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Calinici onderschept slim de pass. Calinici probeert naar een medespeler te passen. Con rent richting de bal. Con draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Calinici rent richting de bal. Cornoval onderschept slim de pass. Cerempei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cerempei krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Cirolini geeft een lange en hoge pass. Lencovschi kopt de bal weg. Cirolini kan de bal niet met de borst controleren. Cirolini geeft de bal voor. Con krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cirolini heeft problemen om de bal te vangen. Cirolini passt de bal in één keer door. Calaşnic rent richting de bal. Calaşnic schiet op doel. Burdeinii werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Victiana SRL` Rîşcani - M@nchester united stars fc 0:2

30e minuut.
Bercovici geeft de bal voor. Timmer kan de bal niet met de borst controleren. Timmer geeft de bal voor. Doscă kan de bal niet met de borst controleren. Doscă schiet op doel. Burdeinii verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Con maakt een snoekduik en kopt de bal. Burdeinii kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Schwartz verovert de bal door een tackle van achteren. Schwartz passt de bal met de wreef. Cirolini geeft de bal voor. Con rent richting de bal. Con haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Timmer kopt de bal weg. Bardaş rent richting de bal. Calaşnic begaat een overtreding. Calaşnic krijgt een gele kaart. Bardaş moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bardaş kan niet meer verder spelen. Boşneaga komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Arseni kopt de bal weg. Schwartz heeft problemen om de bal te vangen. Schwartz met een sublieme pass. Doscă rent richting de bal. Doscă geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Con bereikt de bal nog maar net als eerste. Con schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Victiana SRL` Rîşcani 75%, M@nchester united stars fc 25%.
`Victiana SRL` Rîşcani - M@nchester united stars fc 0:2

47e minuut.
Cornoval onderschept slim de pass. Cornoval geeft de bal voor. Con probeert de bal aan de voet te houden. Calaşnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Calaşnic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Doscă is nu in balbezit. Doscă probeert naar een medespeler te passen. Con is nu in balbezit. Con haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Victiana SRL` Rîşcani - M@nchester united stars fc 0:3

55e minuut.
Cornoval met een snelle inworp. Doscă kan de bal niet met de borst controleren. Doscă geeft een hoge lob. Con bereikt de bal nog maar net als eerste. Con schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Victiana SRL` Rîşcani - M@nchester united stars fc 0:4

56e minuut.
Calaşnic onderschept slim de pass. Ghervaş speelt de bal door. Con bereikt de bal nog maar net als eerste. Con haalt uit met een fantastische trap. Bercovici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Calaşnic springt en kopt de bal. Con is nu in balbezit. Con passt de bal zonder na te denken. Calaşnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Calaşnic draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Lencovschi kopt de bal weg. Schwartz geeft een lange en hoge pass. Con is nu in balbezit. Con draait met de bal, schiet en ... Burdeinii probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Victiana SRL` Rîşcani - M@nchester united stars fc 0:5

63e minuut.
Burdeinii met een harde bal richting middenveld. Timmer kopt de bal weg. Daar is Cirolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cirolini geeft de bal voor. Calaşnic krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Victiana SRL` Rîşcani - M@nchester united stars fc 0:6

67e minuut.
Cornoval geeft een lange en hoge pass. Daar is Bercovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calaşnic is nu in balbezit. Calaşnic haalt uit met een fantastische trap. Burdeinii werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Victiana SRL` Rîşcani - M@nchester united stars fc 0:7

70e minuut.
Klungelig pakt Schwartz de bal. Schwartz passt de bal zonder na te denken. Calaşnic heeft problemen om de bal te vangen. Calaşnic draait met de bal, schiet en ... Burdeinii werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Doscă is nu in balbezit. Doscă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Victiana SRL` Rîşcani - M@nchester united stars fc 0:8

72e minuut.
Calaşnic passt de bal in één keer door. Timmer geeft een hoge lob. Lencovschi kopt de bal weg. Calaşnic rent richting de bal. Calaşnic draait met de bal, schiet en ... Burdeinii verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Con met een sublieme pass. Daar is Calaşnic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bercovici. Bercovici krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Calaşnic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schwartz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Inworp. Arseni met de inworp. Cirolini geeft een hoge lob. Calaşnic krijgt zijn hoofd ertegen. Burdeinii probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Con is nu in balbezit. Con draait met de bal, schiet en ... Burdeinii maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Victiana SRL` Rîşcani - M@nchester united stars fc 0:9

78e minuut.
Bercovici probeert de bal met de borst te controleren. Con is nu in balbezit. Bercovici legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Con is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Doscă legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Doscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Doscă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Victiana SRL` Rîşcani - M@nchester united stars fc 0:10

79e minuut.
Arseni met de inworp. Cirolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirolini passt de bal zonder na te denken. Calaşnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Calaşnic schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt Cirolini de bal. Cirolini geeft de bal voor. Doscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Doscă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Farmer trapt de bal weg van het doel. Daar is Con, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Con passt de bal zonder na te denken. Calaşnic is nu in balbezit. Calaşnic haalt uit met een fantastische trap. Burdeinii kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Doscă speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Calaşnic de bal onder controle te krijgen. Con bereikt de bal nog maar net als eerste. Con schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Victiana SRL` Rîşcani - M@nchester united stars fc 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Victiana SRL` Rîşcani 69%, M@nchester united stars fc 31%.
`Victiana SRL` Rîşcani - M@nchester united stars fc 0:11