Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Cricova` Cantemir `Infinity Inc` Rîşcani
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


6e minuut.
Crîşătiochin is nu in balbezit. Belescu onderschept slim de pass. Belescu passt de bal met de wreef. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Goffenberg probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Crass, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondarenco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Crass is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Crass zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal! Crass is nu in balbezit. Crass haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Balev is nu in balbezit. Răducan rent richting de bal. Crass is nu in balbezit. Răducan is nu in balbezit. Răducan schiet op doel. Goffenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
`Cricova` Cantemir - `Infinity Inc` Rîşcani 1:0

24e minuut.
Azarovschi met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Crass de bal. Balev is nu in balbezit. Crass verovert de bal door een tackle van achteren. Crass haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Cricova` Cantemir 46%, `Infinity Inc` Rîşcani 54%.
`Cricova` Cantemir - `Infinity Inc` Rîşcani 1:0

51e minuut.
Belescu rent richting de bal. Jaruc begaat een overtreding. Belescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Belescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Balev rent richting de bal. Balev passt de bal met de wreef. Ambu is nu in balbezit. Ambu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Bortniuc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maneliuc heeft problemen om de bal te vangen. Borşcievici is nu in balbezit. Borşcievici schiet op doel. Calaev probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Belescu is nu in balbezit. Borşcievici onderschept slim de pass. Borşcievici met een sublieme pass. Ambu rent richting de bal. Ambu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
`Cricova` Cantemir - `Infinity Inc` Rîşcani 1:1

74e minuut.
Răducan probeert de bal aan de voet te houden. Crass bereikt de bal nog maar net als eerste. Crass met een sublieme pass. Răducan is nu in balbezit. Răducan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Goffenberg trapt de bal weg. Maneliuc kopt de bal weg. Daar is Bondarenco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răducan rent richting de bal. Răducan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Cricova` Cantemir 48%, `Infinity Inc` Rîşcani 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Cricova` Cantemir - `Infinity Inc` Rîşcani 1:1